Βαθμολογία

Με τη μαγκιά του στα πλέι οφ!

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης με το σπαθί του κατάφερε να μπει στα πλέι οφ της Football league 2 (1-1). Σε ένα παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς, η ομάδα της Λάρισας κρατούσε τη νίκη μέχρι το 97’ (!!!) όταν σε «νεκρό» χρόνο ο Πλατάκης σκόραρε για τον Απόλλων Καλαμαριάς.
Η Τσαριτσάνη είχε προηγηθεί με τον Καράμπελα στο 54’, ενώ από εκείνο το λεπτό ο Οικονόμος αγωνιζόταν με 10 παίκτες αφού ο Μπαλής αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.
Το συγκρότημα του Γιώργου Καλτέκη αξίζει πολλά συγχαρητήρια, έγραψε ιστορία και έκανε υπερήφανους όλους τους Λαρισαίους. Αξίζει δε να τονίσουμε πως περίπου 350 φίλαθλοι από την Τσαριτσάνη και την Επαρχία Ελλασσόνας βρέθηκαν εκεί και συμπαραστάθηκαν την ομάδα της Λάρισας.
Στο αγωνιστικό μέρος, ο Οικονόμος ήταν ανώτερος στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, κόντρα σε μια ομάδα που παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών. Στο φινάλε, μια γλυκιά πίκρα για την ομάδα της Τσαριτσάνης που και αν εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα πλέι οφ δεν κατάφερε να χαρεί όσο θα ήθελε...

Στα αξιοσημείωτα, το γεγονός πως και οι φίλαθλοι της Καλαμαριάς χειροκρότησαν την εξαιρετική εμφάνιση της Τσαριτσάνης. Τώρα είναι η σειρά των επιτροπών, που με τις αποφάσεις τους θα κρίνουν τι θα γίνει με τα πλέι οφ ανόδου και ποιες θα προβιβαστούν.

Απόλλων Καλαμαριάς (Σπύρος Μπαξεβάνος): Καρατζιοβαλής, Σακκάς (59' Πλατάκης), Νάιντος, Σκέμπης, Καραπατσακίδης, Καραντασιάδης, Παντελιάδης, Καϊαφας (51' Χατζί), Μωυσιάδης, Δερμιτζόγλου (73' Παρμαξίδης), Μουρατίδης.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Γιώργος Καλτέκης): Πίτκας, Παπακωνσταντίνου, Πούτας, Οικονόμου, Τσιανάκας, Λέβναϊτς, Μπαλής, Νικούλης (85' Φλώρος), Καραγιάννης, Καράμπελας (72' Κουλτσιάκης), Παλάσκας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαγεωργίου (Αθηνών).

ΒΟΗΘΟΙ: Σαμοΐλης (Αθηνών), Μπατζιόπουλος (Αθηνών).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παντελιάδης, Καϊάφας - Μπαλής, Λέβναϊτς.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 55' Μπαλής.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ: Χρήστος Γκατζούλης