Βαθμολογία

ΜΙΚΤΗ Κ16 ΕΠΣ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ: Το όνειρο «έσβησε» στην Φιλιππούπολη…

Παρότι ο αγώνας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Λαρισαίους, η Μικτή Κ16 της ΕΠΣ Ν.Λάρισας δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της αντίστοιχης ομάδας της ΕΠΣ Μακεδονίας από την οποία ηττήθηκε με 2-1 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, με αποτέλεσμα η πρόκριση στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης να παραμείνει ανεκπλήρωτο όνειρο. Στο 4′ άνοιξε το σκορ με γκολ του Νταφόπουλου για τους γηπεδούχους αλλά σύντομα οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Καλπακτσόγλου (11′) και πήραν το προβάδισμα με σουτ του Τσιμερίκα (25′), το οποίο διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Κώστας Τσίντζας με συνεργάτες τον Κώστα Τασιόπουλο και την Αλεξάνδρα Καρβούνη της ΕΠΣ Θεσσαλίας (Μαγνησίας), ενώ με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν οι ποδοσφαιριστές Λάμπρου (29′) και Μετιάζης (90’+2′).

ΕΠΣ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ (Δημήτρης Τσέτσιλας – Νίκος Φώλλας): Μουλτσιάς, Ράπτης (58′ Μπακογιάννης), Πατσώνης, Αλμπάνης, Τσιτσώνης (81′ Γιαννακόπουλος), Καραστέργιος (81′ Μετιάζης), Τσακνάκης (55′ Βασιλόπουλος – 81′ Σακελλάρης), Τζάρτας, Νταφόπουλος, Ζτούπης, Νικολακούλης.

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Ηλίας Βούρας – Στέφανος Κρεμέζης): Μπέλλης, Μαυρίδης, Καρκαμάνης, Λάμπρου, Καπακτσόγλου, Μπαξεβάνος (84′ Κυριακού), Μυτιληνός, Τσιμερίκας (70′ Αλεξόγλου), Βαριόπουλος (58′ Μαυρέλης), Παρλάκογλου, Σιάκας (84′ Τουφεκτσής).

*Οι νικητές θα αντιμετωπίσουν σε ουδέτερο γήπεδο την ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης, ενώ στο άλλο ζευγάρι θα αναμετρηθούν Πιερία – Δωδεκάνησος.