Βαθμολογία

Στο Πετρωτό ο Κόκκινος!

Δυναμικό μπάσιμο στη μεταγραφική ενίσχυση του Καλοκαιριού, έκανε η Θύελλα Πετρωτού, αποκτώντας τον 27χρονο επιθετικό Γιάννη Κόκκινο, έναν ποδοσφαιριστή με πολλές παραστάσεις από περιφερειακό πρωτάθλημα και ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό στην κατηγορία τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Κόκκινος, πληροί όλες τις προδιαγραφές, προκειμένου να βοηθήσει τα μέγιστα τη νέα σεζόν τη νέα του ομάδα, ώστε να υλοποιήσει τους δικούς της υψηλούς στόχους στην κατηγορία, ενώ πρόκειται για έναν από τους «κανονιέρηδες» του Περιφερειακού πρωταθλήματος, κάτι το οποίο δείχνει η συγκομιδή του τα προηγούμενα χρόνια, καθώς δύο φορές αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ με τη φανέλα του Τυρνάβου, οδηγώντας τον στη Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση της Θύελλας: «Το Δ.Σ. του συλλόγου μας ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Κόκκινου. Ο Κόκκινος, γεννηθείς στις 16/11/1984 αγωνίζεται ως επιθετικός. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Δήμητρα Γιάννουλης (Α’ τοπικό Λάρισας), εν συνεχεία αγωνίστηκε για 6 χρόνια στον Απόλλωνα Λάρισας (Γ’ και Δ’ Εθνική), το 2008, μεταπήδησε  στην ομάδα του Τυρνάβου, όπου αναδείχτηκε δύο φορές πρώτος σκόρερ του Περιφερειακού πρωταθλήματος, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, φόρεσε τη φανέλα του Πυργετού Λάρισας».

Κόκκινος: «Θα δώσω το 100% για το Πετρωτό»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Θύελλας Πετρωτού, ο Κόκκινος δήλωσε: «Ηρθα πριν λίγες μέρες σε επαφή με τον προπονητή, κ. Κολομητρούση, αλλά και τον κ. Χρήστο Ζαχόπουλο, που είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και με πλησίασε με πολύ σωστό τρόπο. Σημαντικό ρόλο για να έρθω στο Πετρωτό, αποτέλεσε για μένα το ότι η ομάδα έχει βλέψεις πρωταθλητισμού. Θέλω να υλοποιήσω τους προσωπικούς, αλλά και τους ομαδικούς στόχους και θα δώσω το 100% των δυνάμεών μου, προκειμένου όλοι να μείνουν ευχαριστημένοι. Πιστεύω να σημειώσω και στο Πετρωτό,αρκετά τέρματα, ώστε να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας.

Πηγή: www.sportrikala.gr