Βαθμολογία

Στον Τύρναβο ο Λάππας

Στην ανακοίνωση της μεταγραφής του Γιώργου Λάππα από τον Εθνικό Φιλιππιάδας προχώρησε ο Τύρναβος. Ο δεξιός εξτρέμ έκανε τη Δευτέρα τη πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, υπό το βλέμμα του τεχνικού Μιχάλη Ζιώγα, ενώ μετά από αυτή, έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο του συλλόγου, Βασίλη Μπρέζα.

Ο Λάππας βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας με την συνοδεία του μάνατζέρ του, Θοδωρή Σκύφτα.

Ο παίκτης έχει στο ενεργητικό του, ομάδες που δίνουν το στίγμα πως πρόκειται για έναν επαγγελματία που θα βοηθήσει στην φετινή αγωνιστική περίοδο. ΠΙο συγκεκριμένα, έχει ξεκινήσει απο τον Εθνικό Φιλιππιάδας (από όπου και κατάγεται), συνέχισε στην Νίκη Βόλου αλλά και στον ΠΑΣ Γιάννινα.  

* Όσον αφορά την σημερινή προπόνηση (11-7-2011) ο Μιχάλης Ζιώγας, μαζί με το βοηθό του ΜΙχάλη Μπίζιο έκαναν ασκήσεις στο βοηθητικό του Τυρνάβου με όλους του παίκτες να δίνουν το παρών. Οι ανάπτυξη της μπάλας και η καλή συνεργασία των παικτών μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ήταν τα βασικά στοιχεία τα οποία θέλει πρωτίστως το τεχνικό επιτελείο να μεταδώσει. Η συνέχεια αναμένεται για αύριο, όπου η συνάντηση έχει δοθεί ξανά για τις 5.30 μ.μ.