Βαθμολογία

Επένδυση στο μέλλον έκανε ο Τύρναβος

Παίκτης του Τυρνάβου θα είναι για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Απόστολος Σφάκας, ο οποίος την Τετάρτη συμφώνησε με την ομάδα. Ο νεαρός παίκτης (γεννημένος 12/09/1991) είναι ένας απο τους πιο σημαντικούς νεαρούς που εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό, δεδομένου ότι αποτελεί ένα απο τα μεγαλύτερα ταλέντα της Μαγνησίας. Πιο συγκεκριμένα, έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό Βόλου και είχε κερδίσει απο την πρώτη στιγμή την εμπιστοσύνη του προπονητή του Σάκη Τσιόλη που ήθελε να τον κάνει επαγγελματία, γι αυτό το λόγο πέρυσι, τον ενέταξε στην προετοιμασία της ομάδας στο Καρπενήσι. Δυστυχώς όμως η ατυχία ήταν εκείνη που πρόλαβε τα σχέδια που έκανε ο Βόλος για το νεαρό ταλέντο. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, αντιμετώπισε ένα τραυματισμό στο γόνατο, ο οποίος όμως με υπομονή και δουλειά απο το ιατρικό επιτελείο θα αντιμετωπιστεί και θα επιτρέψει στον παίκτη να ενταχθεί κανονικά στο πρόγραμμα.

Η ΠΑΕ Τύρναβος με επικεφαλή τον πρόεδρο Βασίλη Μπρέζα, αποφάσισε να εντάξει τον ταλαντούχο επιθετικό Απόστολο Σφάκα στην ομάδα, με σκοπό να βοηθήσει μόλις τελειώσει το στάδιο αποθεραπείας του την ομάδα. Η απόφαση επίσης του συμβουλίου, ήταν να αναλάβει την θεραπεία του παίκτη και να επενδύσει σε αυτόν για το μέλλον. Ο 20 χρονος ποδοσφαιριστής, εξετάστηκε από το Ιατρικό επιτελείο του Τυρνάνου και τα δείγματα απο τις εξετάσεις του ήταν θετικά. Παρόλα αυτά, δεν θα ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα ακόμη, καθώς θα ακολουθήσει όπως προαναφέραμε πρόγραμμα θεραπειών στο Βόλο και όταν θα είναι έτοιμος τότε θα ενταχθεί κανονικά στις προπονήσεις. 

Όσον αφορά τις προπονήσεις, κανονικά συνεχίστηκε το πρόγραμμα και για σήμερα, με το βλέμμα πλέον να είναι στραμμένο στο πρώτο φιλικό της περιόδου με την ΑΕΛ την Παρασκευή στα Δένδρα. Παρότι λοιπόν δεν θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο γιατί θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, οι δύο προπονητές θα έχουν το εύρος χρόνου να δοκιμάσουν για πρώτη φορά τις ομάδες τους και θα βγάλουν τα συμπεράσματα τους, πριν αναχωρήσουν για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. 
Ο Δήμος Τζέκος, βρέθηκε για ακόμη μια φορά στην προπόνηση, παρότι παρουσιάστηκε στην νέα του μονάδα στη Σκοτίνα, όμως κρίνεται ακόμη το αν θα συμμετάσχει στην αποστολή της ομάδας για τη Σαμαρίνα. Νεότερα θα υπάρξουν σε λίγες μέρες, καθώς το θέμα εξετάζεται.