Βαθμολογία

Πρώτη μεταγραφή για τις γυναίκες του ΝΟΛ!

ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ Η ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ KATHERINE ROGERS ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Συνεχίζει την οργάνωσή του το γυναικείο τμήμα του ΝΟΛ που πραγματικά εργάζεται σκληρά όλο αυτό το χρονικό διάστημα για να είναι όλα έτοιμα με την έναρξη των προπονήσεων σε λίγες ημέρες.
Η ομάδα μας θα μετέχει στην Α’ Εθνική Πόλο Γυναικών και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι απαιτήσεις θα είναι μεγάλες. Γι’ αυτό το λόγο και υπάρχει «οργασμός» προετοιμασιών σε όλα τα επίπεδα αυτή τη χρονική περίοδο.

Στόχος του τμήματος είναι να εξασφαλίσει όσο γρηγορότερα γίνεται την παραμονή στην κατηγορία και στη συνέχεια να πλασαριστεί σε μία πολύ καλή θέση, αφού υπάρχουν οι προϋποθέσεις γι’ αυτό.
Μάλιστα η ομάδα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη της προσθήκη! Ο λόγος για την Katherine Rogers (Κάθριν Ρότζερς).

Η νέα πολίστρια του ΝΟΛ είναι γεννηθείς το 1998 και αγωνίζεται ως αμυντικός. Η καταγωγή της είναι από την Μεγάλη Βρετανία και οι συστάσεις που την συνοδεύουν είναι πολύ καλές.

Η τελευταία της ομάδα ήταν από το University of Michigan water polo team. Επίσης το 2015 αγωνιζόταν στην ομάδα πόλο Christchurch Seagulls.

Επιλέχθηκε κατά το παρελθόν και σε Ευρωπαϊκό τουρνουά που είχε διεξαχθεί στο Αζερμπαϊτζάν για πρώτη φορά στη καριέρα της!

Αξίζει να τονίσουμε πως θα βρίσκεται στην Ελλάδα και στη συνέχεια στη πόλη μας στα μέσα Σεπτεμβρίου έτσι ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα της ομάδα.

Το Δ.Σ. του ΝΟΛ καλωσορίζει την Κάθριν Ρότζερς και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τη νέα της ομάδα.

Γραφείου Τύπου ΝΟΛ
Χρήστος Γκατζούλης