Βαθμολογία

Φινάλε με ήττα για τον Ηρακλή Λάρισας (PICS)

Ο Ηρακλής Λάρισας ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το Σάββατο (17/6) στη Βέροια κόντρα στην τοπική ομάδα με ήττα (3-0).

Η Βέροια ανέβηκε στους 31 πόντους, ενώ οι κυανόλευκοι παρέμειναν στους 26 πόντους. Οι δύο ομάδες μαζί με τον Θεσπρωτό και τον Απόλλων Λάρισας υποβιβάστηκαν στην Γ' Εθνική.

Η Βέροια ξεκίνησε με ευκαιρίες. Πλασέ του Ιωάννου στο 2' λεπτό, σουτ του Μπλέτσα στο 5' λεπτό και σουτ του Γιουκούδη στο 14' λεπτό. 

Κεφαλιά του Κάσας από καλή θέση για τον Ηρακλή Λάρισας στο 18' λεπτό. Οι Ημαθιώτες έκαναν το 1-0 στο 20' λεπτό με το γκολ από την κεφαλιά του Κολλαρά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπελεβώνη. Οι γηπεδούχοι είχαν φάσεις με την κεφαλιά του Μασούρα στο 41' λεπτό και το σουτ του Γιουκούδη στο 44' λεπτό.

Στην επανάληψη οι Ημαθιώτες είχαν φάσεις με το πλασέ του Ιωάννου στο 48' λεπτό και το σουτ του Μπελεβώνη στο 49' λεπτό, με τον Μπαϊντού για τους γηπεδούχους να κάνει με σουτ του στο 55' λεπτό το 2-0.

Οι κυανόλευκοι είχαν σουτ μέσα από την περιοχή με τον Κάσας μετά το γύρισμα του Κέρη στο 59' λεπτό, με την μπάλα να πηγαίνει άουτ, με τον Κάσας να έχει και σουτ δύο λεπτά αργότερα (61' λεπτό).

Οι φιλοξενούμενοι είχαν σουτ του Χατζή στο 64' λεπτό, αλλά και ευκαιρία με το σουτ του Κέρη στο 69' λεπτό. Ο Γιουκούδης έκανε σουτ στο 72' λεπτό και κεφαλιά στο 74' λεπτό.

Οι γηπεδούχοι έκλεισαν με γκολ του Μπαϊντού με κοντινό πλασέ μετά από σέντρα του Γιουκούδη, στο 90+1' λεπτό, το 3-0, το οποίο ήταν το τελικό σκορ του αγώνα.

Βέροια (Τάσος Ανθυμιάδης): Βενετικίδης, Μουχάλης, Γιαγτζίδης (78′ Κατσούκης), Ισαακίδης, Ιωάννου (70′ Μπουόλι), Μασούρας, Κολλαράς, Ελευθεριάδης (46′ Μπαΐντού), Γιουκούδης, Μπλέτσας, Μπελεβώνης (86′ Κασέμι).

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Φαρμάκης, Μπόσιο (77′ Συρεγγέλας), Χατζής, Γκαλίτσιος, Γκουγκούδης (86′ Ζαφειρίου), Καμπέρης, Κέρη, Τασιούλης (46′ Σούμπασης), Κάσας, Λίταινας, Λαγωνίδης.

Τον αγώνα διεύθυνε ο Χρήστος Βεργέτης από την Ένωση Αρκαδίας, ο οποίος είχε συνεργάτες τους Ανδρέα Φωτόπουλο, Μιχαήλ Νιδριώτη (Αθηνών), 4ος ήταν ο Κωνσταντίνος Φουστάνας (Μακεδονίας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Γρηγόριος Λέφας (Πιερίας).