Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε συγκινητική μάχη για την Εθνική Ελλάδας του τένις, ρισκάροντας ακόμα και τη σωματική του ακεραιότητα, παίζοντας δύο παιχνίδια στη σειρά στο πλαίσιο του Davis Cup, σε διπλό και μονό.

Η ευαισθησία που δείχνει για τη χώρα μας το τελευταίο διάστημα συγκινεί και τον κόσμο. Πρόσφατα με μήνυμα στα social media είχε ζητήσει από τον κόσμο να ενισχύσει τους πλημμυροπαθείς μέσω του Ερυθρού Σταυρού. Πρώτα, όμως, το είχε κάνει ο ίδιος!

Όπως αναφέρει το sdna.gr, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε δωρεά 100.000 ευρώ στον Ερυθρό Σταυρό, για να βοηθήσει τους ανθρώπους που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel.

Έχει και έναν λόγο παραπάνω, άλλωστε, αφού ο πατέρας του κατάγεται από το χωριό Προάστιο της Καρδίτσας, μια περιοχή που «χτυπήθηκε» ιδιαίτερα από τις πλημμύρες.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στέφανος Τσιτσιπάς δείχνει το φιλανθρωπικό του πρόσωπο, αλλά προτιμά να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έχει πει άλλωστε πως εκτός από το να βοηθήσει το ελληνικό τένις να αναπτυχθεί, επιθυμεί και τη δημιουργία ιδρύματος για τη ψυχική υγεία.

newsbomb.gr