Βαθμολογία

Δοξάστηκε με… Βούζα η Αμυγδαλή!

Η Δόξα Αμυγδαλής πήρε μία πολύ μεγάλη νίκη με σκορ 6-2 απέναντι στην πρωτοπόρο Αναγέννηση Καλοχωρίου για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Μετά από αυτό το ματς στην πρώτη θέση ισοβαθμεί το Καλοχώρι με την Θύελλα Ελάτειας, όμως η Ελάτεια δεν έχει κάνει το ρεπό της.

Η Αμυγδαλή πλασαρίστηκε στην 3η θέση (θέση μπαράζ) αφού πέρασε και την Γλαύκη που σήμερα ηττήθηκε, έχει όμως μία διαφορά δέκα βαθμών από τους δύο πρώτους.

Η Δόξα Αμυγδαλής έπαιξε ένα ωραίο ποδόσφαιρο στο σημερινό παιχνίδι, εκμεταλλεύτηκε όλες τις αδυναμίες της έτερης ομάδας και τις έκανε γκολ.

Είχε έναν μεγάλο πρωταγωνιστή που πέτυχε τα πέντε από τα έξι γκολ. Ο λόγος για τον έμπειρο φορ Αντώνη Βούζα που ουσιαστικά πήρε την ομάδα από το χέρι και την ώθησε στη νίκη.

Τέσσερις εξαιρετικές ασίστ από τον Ανδρέα Χρυσικό ολοκλήρωσαν το παζλ. Παρότι η Αναγέννηση Καλοχωρίου ήταν αήττητη, βρέθηκε σε μία πολύ κακή ημέρα, σίγουρα μεγάλο ρόλο έπαιξαν οι βασικές απουσίες της άμυνας (Στραβέλας, Νούσιας, Νταμπαλέτσιος, Ιλιάζι) και έτσι το σκορ πήρε μεγάλη έκταση.

Δύο τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο και μέσα σε τέσσερα λεπτά από το 48’ μέχρι το 51’ έγινε και το 5-0. Το Καλοχώρι προσπάθησε στην επανάληψη, μείωσε με δύο τέρματα και στο 90’ έγινε και το τελικό 6-2.

Στο 7’ μεγάλη ευκαιρία χαμένη για την Αμυγδαλή, όταν ο Κολέτσι από δεξιά έσπασε για τον Βούζα, αυτός έβγαλε την μπάλα στην πλάτη της άμυνας για τον Καψάλη που έκανε το σουτ, απέκρουσε αμυντικός πάνω στη γραμμή σε κόρνερ.

Στο 8’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Βούζας και ο Βασίλης Χατζόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 13’ πολύ καλό σουτ του Βούζα η μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Στο 48’ εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Αντώνη Βούζα και η μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

Στο 49’ ύστερα από υπέροχη πάσα του Χρυσικού, ο Βούζας ξέφυγε από την άμυνα και με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε και το 4-0.

Στο 51’ ο κορυφαίος παίκτης Βούζας με ωραίο τελείωμα και σουτ έκανε και το 5-0.

Στο 69’ ο Δούρος μείωσε με σουτ για το 5-1. Στο 71’ ωραία άλλαξαν ο Φουσίκας με τον Δάκτυλα, ο τελευταίος έκανε το σουτ σε αντεπίθεση και το 5-2.

Στο 79’ εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Φουσίκα, μεγάλη επέμβαση του Αποστόλη Κοσμά με τα ακροδάχτυλα έβγαλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι σε κόρνερ. Και στο 90’ ο Βούζας ανενόχλητος πέρασε την άμυνα και με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 6-2.

*Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Σούλη και των δύο συνεργατών του (Κοντονάσιος, Αλεξόπουλος).

Δόξα Αμυγδαλής (Λάζαρος Λαζαρίδης): Κοσμάς, Ντινούλης, Στεφανούλης, Ανδρέου, Μπάμπαλης Ν. (36’ λ.τρ. Βέϊς), Χατζόπουλος, Καψάλης (75’ Μπίλλης), Αποστολόπουλος (75’ Κολέτσι), Βούζας, Χρυσικός.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Μιχάλης Λίταινας): Παπαναστασίου, Έξαρχος Γ., Πατρίκης Θ. (55’ Έξαρχος Α.), Μπλούφας Θ., Καραντώνης, Ζησόπουλος (46’ Σαμαρίνας), Λίταινας Μ., Δάκτυλας, Μουράνι (60’ Παράφορος), Δούρος (84’ Πάνου), Φουσίκας (84’ Σαϊτάνης).

Διαιτητική τριπλέτα: Σούλης, Κοντονάσιος, Αλεξόπουλος.