Βαθμολογία

«Υπόθεση» Σεμερτζίδη η νίκη του Οικονόμου

Εκμεταλλευόμενος την μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης επιβλήθηκε με 8-0 του καταδικασμένου σε υποβιβασμό Ιπποκράτη, ύστερα από ένα ελεύθερο παιχνίδι χωρίς την οποιαδήποτε σκοπιμότητα.Παράλληλα, οι "πράσινοι" είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν και παίκτες χωρίς πολύ χρόνο συμμετοχής στις προηγούμενες αναμετρήσεις.
 
Με την συμπλήρωση του πρώτου 10λέπτου, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με διαγώνιο σουτ του Σεμερτζίδη, ενώ στο 13' ο ίδιος εξ επαφής αξιοποίησε την σέντρα από δεξιά του Γεωργούλη "γράφοντας" το 2-0. Στο 17' το σουτ του Λαζαρίδη εκτός περιοχής αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι του Βαγενά, ενώ στο 21' με κεφαλιά και πάλι ο Σεμερτζίδης ανέβασε τον δείκτη σε 3-0.Ακολούθησαν δύο καλές προσπάθειες των φιλοξενουμένων με τους Ασίκογλου (23') και Παπαδόπουλο (30'), τα σουτ των οποίων βρήκαν σε ετοιμότητα τον Μουλτσιά που μπλόκαρε.
 
Στο 31' με σουτ του Δριστέλα σημειώθηκε το 4-0, ενώ στο 40' ο μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, ο Κυριάκος Σεμερτζίδης, διαμόρφωσε το 5-0, επιτυγχάνοντας προσωπικό "καρέ" τερμάτων με νέο διαγώνιο σουτ, σε μόλις 45 λεπτά παρουσίας (αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα).
 
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (48'), ο Σταμάτης με κοντινό σουτ σημείωσε το 6-0, ενώ στην συνέχεια ο Ιπποκράτης προσπάθησε για το γκολ της τιμής με τον Κατσάρα (60') και Ασίκογλου (73') χωρίς να τα καταφέρει.Στο 81' σε ρόλο δημιουργού ο Γεωργούλης σέντραρε από δεξιά και με υποδειγματική κεφαλιά ο Γκόλτσιος αξιοποίησε την ευκαιρία για το 7-0, για να κλείσει το σκορ στο 86' ο Γκαραλιάκος ο οποίος αιφνιδίασε με μακρινό σουτ τον Βαγενά.
 
Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής Παναγιώτης Ντελέζος, ο οποίος διηύθυνε τον αγώνα (πρώτο του φετινό στην μεγάλη κατηγορία και δεύτερο συνολικά στην Α' DeTox), με την συνδρομή των βοηθών Αριστείδη Ντανταλή - Βαγγέλη Καραμαγκιόλα.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης): Μουλτσιάς, Γεωργούλης, Γκόλτσιος, Αυλογιάρης, Λαζαρίδης, Αλεξόπουλος, Δριστέλας, Γκαντούνας, Σταμάτης, Γκαραλιάκος, Σεμερτζίδης (46' Δ.Μπακογιάννης).
 
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Γιώργος Χατζής): Βαγενάς, Κουρούκας, Βίλλης, Φ.Φραχόλι, Κατσάρας, Καραμπλής, Κ.Φραχόλι, Παπακωνσταντίνου (70' Κουμαρόπουλος), Χονδής, Ασίκογλου, Παπαδόπουλος (46' Καραγιάννης).