Βαθμολογία

Να αφήσει πίσω της την ήττα ενόψει της δύσκολης συνέχειας

Αρθρογραφεί ο Χρήστος Δαϊρετζής...

Δεν τα κατάφερε η ΑΕ Κιλελέρ η οποία ηττήθηκε με 1-0 από τον ΑΟ Τρικάλων στην γειτονική Θεσσαλική πόλη και ουσιαστικά έχουμε παράταση αγωνίας. Πλέον η ομάδα του Κώστα Κατσάρα καλείται να αναζητήσει βαθμούς τις τελευταίες 3 αγωνιστικές ώστε να πανηγυρίσει την παραμονή της στην Γ' Εθνική.

Στα δικά μου μάτια ήταν μια αναμέτρηση η οποία κρίθηκε στα... σημεία. Ο ΑΟΤ έπαιζε το "κεφάλι" του και οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέραν της νίκης θα τον έφερνε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Δεν θεωρώ ότι κάποιος ποδοσφαιριστής της Λαρισινής υστέρησε σε διάθεση. Σίγουρα έλειψε για άλλη μια φορά το καθαρό μυαλό στην τελική ενέργεια, στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. . 

Στο ποδόσφαιρο δυστυχώς όπως και σχεδόν όλα τα πράγματα στην ζωή μας απόλυτος κριτής είναι το αποτέλεσμα και οι αριθμοί. Ο Κώστας Κατσάρας με τις αλλαγές του άλλαξε την εικόνα της ομάδας του μεσοεπιθετικά και από αυτή την άποψη δικαιώνεται για την παρεμβατικότητά του και την εικόνα που έβγαλε η ομάδα του στο τελευταίο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης εκεί όπου κάλλιστα θα μπορούσε να είχε βρει την ισοφάριση. Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη με την ΑΕ Κιλελέρ να γνωρίζει μια κατά την άποψή μου "κρύα" ήττα. 

Αμυντικά, Αντωνίου και Δοδοντσάκης νομίζω ότι έκαναν ένα μεστό παιχνίδι, με εξαίρεση την φάση του γκολ όπου ο Στέργιος Δοδοντσάκης χάνει τον Σκόνδρα στην εναέρια μονομαχία, οι δυο τους είχαν αρκετές επεμβάσεις. Και αν τον Στέργιο Δοδοντσάκη τον γνωρίζουμε όλα αυτά τα χρόνια, η προσοχή μας στρέφεται σίγουρα τον Σωκράτη Αντωνίου. Έπιανα τον εαυτό μου να παρατηρεί τις τοποθετήσεις και τις επεμβάσεις του στο γήπεδο και συνειδητοποιώντας για άλλη μια φορά ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που για την ηλικία του είναι τρομερά ώριμος και πνευματικά έτοιμος για κάτι παραπάνω. 

Για την ΑΕ Κιλελέρ δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, καθώς ακολουθεί ο ημιτελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ κόντρα στον ΠΟΕ την προσεχή Τετάρτη(16:30 - Γήπεδο Γιάννουλης) με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν ξεκαθαρίσει πως η κατάκτηση του τροπαίου αποτελεί τον ταυτόχρονο στόχο με την παραμονή. Έπειτα η ομάδα του Κώστα Κατσάρα δοκιμάζεται εκτός έδρας κόντρα στον Αστέρα Σταυρού σε μια κομβική και δύσκολη έξοδο.