Βαθμολογία

Ο κόσμος «διψάει» για σπουδαία ποδοσφαιρικά ραντεβού!

Γράφει ο Χρήστος Δαϊρετζής...

Το απόγευμα της Τετάρτης(17/4) διεξήχθη ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ στο γήπεδο της Γιάννουλης. Εκεί, ΑΕ Κιλελέρ και ΠΟ Ελασσόνας μονομάχησαν για μια θέση στον μεγάλο τελικό κόντρα στον Σμόλικα Φαλάνης. Η ομάδα του Κώστα Κατσάρα βγήκε νικήτρια με 1-0 με τον αρχηγό της Δημήτρη Χασομέρη να συνδυάζει μια σπουδαία εμφάνιση με το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. 

Η αναμέτρηση είχε συγκεντρώσει το ενδιαφέρον το φιλάθλων του νομού μας οι οποίοι κατέκλυσαν το γήπεδο της Γιάννουλης. Φίλοι και των δυο ομάδων βρέθηκαν στις κερκίδες υποστηρίζοντας με την φωνή τους τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του συλλόγου που αγαπούν. Ταυτόχρονα όπως αναμενόταν, στο γήπεδο της Γιάννουλης βρέθηκαν και αρκετοί ουδέτεροι φίλαθλοι οι οποίοι παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την μονομαχία των ποδοσφαιριστών του Κώστα Κατσάρα κόντρα σ' αυτούς του Βαγγέλη Στουρνάρα. 

Είναι πασιφανές ότι ο κόσμος "διψάει" για ποδόσφαιρο. Το βλέπουμε συνεχώς στα γήπεδα που επισκεπτόμαστε προκειμένου να καλύψουμε τις αναμετρήσεις για την ιστοσελίδα μας. Το αντιλαμβάνονται και οι ίδιοι οι φίλαθλοι μεταξύ τους ότι το ποδόσφαιρο τους δίνει ζωή. Είναι χαρά μας να βλέπουμε γεμάτα γήπεδα καθώς αυτές οι εικόνες μας γεμίζουν ελπίδα και σίγουρα τουλάχιστον στα δικά μου μάτια το ποδόσφαιρο δίνει ζωή. Είναι μια "γλυκιά" διέξοδος ανάμεσα στην σκληρή, απαιτητική και κάπως απάνθρωπη καθημερινότητα την οποία ο καθένας ζει, προσπαθώντας και δίνοντας μάχες απέναντι στον δικό του "γολγοθά". 

Όλο αυτό είναι ηθική μας υποχρέωση να το κρατήσουμε και να προσπαθούμε συνεχώς να το αναβαθμίζουμε. Παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές, φίλαθλοι και φυσικά... δημοσιογράφοι είμαστε κάτι παραπάνω από υπεύθυνοι στο να κρατήσουμε το ποδόσφαιρο στον νομό μας αλλά και συνολικά σε υψηλό επίπεδο κυρίως... από άποψη αισθητικής και επιπέδου. Μετά το φινάλε των αγώνων άπαντες είμαστε το ίδιο και αυτό το οποίο τελικώς μένει είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και μόνο. Ας κρατήσουμε λοιπόν την πιο όμορφη ασχολία της ζωής μας ψηλά, το αξίζουμε και το αξίζουν και οι επόμενες γενιές!