Βαθμολογία

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον

Η Αστραπή Νέας Πολιτείας συνεχίζει με την ίδια φιλοσοφία όλα αυτά τα χρόνια. Η προώθηση των νέων παιδιών από την Ακαδημία αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα. Δείτε τα όσα χαρακτηριστικά αναφέρει η Αστραπή στην επίσημη σελίδα της στο facebook:
 
Στόχος της Ακαδημίας της Αστραπής Νέας Πολιτείας όλα αυτά τα χρόνια είναι η ποδοσφαιρική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών της. Προτεραιότητα στον σύλλογό μας έχουν τα παιδιά της Αστραπής. Η διαμόρφωση του χαρακτήρα τους μέσα στην κρίση αξιών που περνάμε, αποτελεί το «στοίχημα» προπονητών και υπευθύνων της Αστραπής. Και όλα αυτό επιτυγχάνονται σε συνάρτηση με την ποδοσφαιρική ανάπτυξη, τότε θεωρούμε όλοι εμείς στην ομάδα πως το έργο μας έχει επιτευχθεί.
 
Πάνω σε αυτό το πλάνο κινούμαστε και προσπαθούμε καθημερινά να εξελίξουμε όλα τα παιδιά που βρίσκονται στην Ακαδημία μας. Στο νικηφόρο παιχνίδι της ανδρικής μας ομάδας στο Ναρθάκι, οι προπονητές μας έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα «σπλάχνα» της ομάδας μας και τα πήγαν εξαιρετικά!
 
Ο λόγος για τους Άλκη Ζορμπά, Ισίδωρο Νικολακούλη και Κώστα Τσαγγαλά. Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές έχουν αγωνιστεί και στον θεσμό του Κυπέλλου, αλλά και βρέθηκαν σε αποστολές της πρώτης μας ομάδας με σκοπό να εγκλιματιστούν και να μπούνε ομαλά στο ανδρικό μας τμήμα.

 
Να τονίσουμε πως στην ομάδα μας, στο ματς με το Ναρθάκι για την Β’ ΕΠΣΛ (2ος όμιλος), αγωνίστηκαν συνολικά 13 παίχτες κάτω των 17 ετών και αυτό είναι το σημαντικότερο για όλους εμάς και σίγουρα η συνέχεια θα είναι ανάλογη, μένοντας προσηλωμένοι όλοι στο στόχο μας.
 
Δεν είναι τυχαίο εξάλλου πως πολλοί προπονητές εντός και εκτός νόμου, παρακολουθούν τα παιχνίδια της Αστραπής με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στους μικρούς της ομάδας μας!