Βαθμολογία

Ο Γιαννακόπουλος χάρισε το τρίποντο στην Ομόνοια!

Αν και προηγήθηκε το Ελευθεραί στο 40’ με το πλασέ του Βαγγέλη Θεοδώρου και την ωραία συνεργασία του Σεΐζη με τον Σαλοκανά, η Ομόνοια ήταν εκείνη που ισοφάρισε στο 65’ με την ωραία ατομική ενέργεια του Νίκου Κυριάκου και το σουτ για το 1-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και για τις δύο ομάδες στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας, ευκαιρίες έχασαν για την Ομόνοια ο Μακρυνίκας και ο Σκοτεινιώτης και για το Ελευθεραί ο Θεοδώρου με τον Κωνσταντίνου.

Όμως η Ομόνοια ήταν εκείνη που στέφθηκε νικήτρια, αφού στο 72’ ύστερα από «κλέψιμο» της μπάλας του Κώστα Γιαννακόπουλου και το πλασέ του σε κενή εστία, χάρισε το τρίποντο και διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για την Ομόνοια.

Ομόνοια (Στέλιος Τζήμας - Θοδωρής Μακρής): Γκάνας, Ζιώγας (46’ Κυριάκου), Ματθαίου, Μούτσα, Αθανασίου, Κορώνας, Λαζαρίδης, Σκοτεινιώτης (86’ Δαούλας), Λεμονής (88’ Μανσάκου), Μακρυνίκας (60’ Γιαννακόπουλος), Ζαφειρούλης (46’ Τζιόλης).

ΑΟ Ελευθερών (Γιάννης Τσιφλίζογλου): Καραποστόλης, Ντουρουντάκης, Τσιούτσιας (50’ Αετόπουλος), Καρακότσογλου, Δολιάνης, Σεΐζης (82’ Νορεντίν), Τσεκούρας, Τζήκος (50’ Μαντζώνης), Σαλοκανάς (46’ Χλόπτσιος), Θεοδώρου (85’ Τσιτσές), Κωνσταντίνου.

Διαιτητική τριπλέτα: Κοσμέτου, Αγόρου, Γεροβασίλης.