Βαθμολογία

Νίκη του Τοξότη, αφιερωμένη στον Ραφαήλ Τσακνάκη!

Ο Τοξότης υποδέχθηκε στο «Κουκολίτσιος-Μουσιάρης» το Ναρθάκι για τον 2ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 3-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο Τοξότης ήταν εκείνος που είχε την ουσία στο σημερινό ματς, τις ευκαιρίες και τα τρία γκολ.

Από την άλλη το Ναρθάκι, δεν μπόρεσε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες του σε γκολ και έτσι δεν απέφυγε την ήττα.

Το ματς έγινε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, παρόλα αυτά οι παίκτες των δύο ομάδων έκαναν φιλότιμη προσπάθεια να ανταποκριθούν.

Στο 16’ ο Χρήστος Σταυροθανασόπουλος με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 1-0 από ασίστ του Νούσια. Ο 16χρονος σκόρερ, αφιέρωσε τη νίκη μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στον συμπαίκτη τους Ραφαήλ Τσακνάκη (είναι αρχηγός της ομάδας) που έχει τη φανέλα με το νούμερο 13 και του εύχονται περαστικά!

Στην εκπνοή του πρώτου μέρους ο Θάνος Γκαμπούρας με ένα καταπληκτικό αριστερό σουτ έκανε το 2-0 από ασίστ του Νούσια.

Στο 58’ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με το πλάσε του Μένιου Κυριαζόπουλου, ύστερα από την ωραία σέντρα του Αλέξανδρου Αρσενόπουλου.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 87’ ο Νάτσιος ύστερα από ασίστ του Νούσια.

*Με τον Τοξότη αγωνίστηκε στο σημερινό ματς και ο 16χρονος Κώστας Νιάμας.

Τοξότης (Φίλιππος Θεοχαρίδης): Νικόλλι, Αλίκο, Γκαμπούρας (80’ Καραλής), Νιάμας, Τσουμάνης, Φορτομάρης Α., Σταυροθανασόπουλος (80’ Κιόσια), Λιάκος, Μπράτσια (65’ Νάτσιος), Νούσιας, Σδράλης (55’ Παπατζίκος).

ΑΟ Ναρθακίου (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Μαργαρίτης, Πατσιούρας (70’ Κατσικόπουλος), Αγγελουσόπουλος (46’ Μπανιάς), Μακρής, Γκατζόγιας, Βόπης, (60’ Τσιτσικλής), Δημητρόπουλος, Αρσενόπουλος Θ. (46’ Κατσανάκης), Πλίτσης, Αρσενόπουλος Α., Κυριαζόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Κοντογιάννης, Βελεσιώτης, Γκαραβέλα.