Βαθμολογία

Εμφατική νίκη για την Αμυγδαλή στο Στόμιο!

Μεγάλη νίκη για την Δόξα Αμυγδαλής που κάνει εξαιρετική πορεία από τον Ιανουάριο και μετά και κατάφερε να φτάσει μία ανάσα από την συμμετοχή της στα μπαράζ για την άνοδο στην Β’ ΕΠΣΛ, αφού κατέχει την 3η θέση.

Έξι γκολ στο ματς κόντρα στον Θερμαϊκό Στομίου (0-6) που παρουσιάστηκε με σοβαρές ελλείψεις και χωρίς αλλαγές. Οι γηπεδούχοι είχαν τρία δοκάρια.

Στο 15’ ο Χρήστος Οικονόμου είχε οριζόντιο δοκάρι. Ένα λεπτό μετά καλό σουτ του Φλάβιο πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 19’ η πάσα του Μπαζούλη βρήκε τον Χρυσικό που με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 33’ Χρυσικός και Οσμάνι έπαιξαν το ένα – δύο, ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 0-2.

Στο 43’ φοβερό σουτ του Βέη που έκανε το 0-3. Στο 50’ ο Κωνσταντίνος Ταπατάς είχε οριζόντιο δοκάρι. Ενώ στο 68’ ωραία ενέργεια του Φλάβιο Κολέτσι για το 0-4.

Στο 80’ ο Δημήτρης Καρέντζος είχε κάθετο δοκάρι για τους γηπεδούχους. Το 0-5 έγινε στο 82’ με το ωραίο σουτ του Κολέτσι Κλάϊντι, ύστερα από την ασίστ του Χρυσικού.

Το τελικό 0-6 σημειώθηκε στο 90’ από το Ντάφη με ωραίο σουτ στη γωνία.

Θερμαϊκός Στομίου (Δημήτρης Δάλλας): Αλεξίου, Οικονόμου Π., Ζαρνάβαλος, Γραβάνης, Οικονόμου Κ., Λιόλιος, Δάλλας, Καρέντζος, Ταπατάς Ν., Οικονόμου Χ., Οικονόμου Ρ.

Δόξα Αμυγδαλής (Λάζαρος Λαζαρίδης): Κοσμάς, Χατζόπουλος (75’ Ντάφης), Ανδρέου, Μπαμπάλης, Ντινούλης, Κολέτσι Φ., Βέης (56’ Αραμπατζής), Οσμάνι (75’ Μπίλλης), Χρυσικός, Μπαζούλης (56’ Κολέτσι Κ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Δεληγιάννη, Ντελέζος, Μπέη.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ