Βαθμολογία

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου η εμποροπανήγυρη των Γόννων!

Πραγματική λαοθάλασσα ήταν η χθεσινή βραδιά (27/4) στους φιλόξενους Γόννους, όπου και πραγματοποιείται εδώ και μία εβδομάδα και ολοκληρώνεται σήμερα η ιστορική εμποροπανήγυρη των Γόννων.

Συγκινητική η παρουσία του κόσμου που ήρθε από κάθε γωνιά του νομού και στήριξε την περιοχή και την ομάδα του Ολύμπου.

Πολλά συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Τεμπών κ. Γιώργο Μανώλη για την άψογη διοργάνωση, καθώς και στον Αντιδήμαρχο κ. Θανάση Καραναστάση που είναι και πρόεδρο της ομάδας του Ολύμπου Γόννων.

Ο παιδότοπος, το Λούνα Πάρκ και άλλα πολλά που είχε το παζάρι για τα μικρά παιδιά, έδωσε έναν άλλο τόνο στην βραδιά.

Οι πάγκοι στο παζάρι είχαν κάθε λογής καλούδι, αλλά την παράσταση έκλεψε η ζωντανή ορχήστρα σε δύο στεγασμένους χώρους που είχε εκεί και που ξεσήκωσε πλήθος κόσμου για χορό και καλό φαγητό. Μάλιστα ο κόσμος ήταν τόσο πολύς που δεν χωρούσε στους στεγασμένους χώρους και κάθισε έξω αναγκαστικά σε μία ζεστή βραδιά.

Η εμποροπανήγυρη των Γόννων είναι από τα ελάχιστα παζάρια που πραγματοποιούνται με τον παραδοσιακό παλιό τρόπο. Το Λούνα Πάρκ, οι ταβέρνες με τη ζωντανή μουσική και τα ψητά τους με ντόπια κρέατα, υπόσχονται αξέχαστες βραδιές στους επισκέπτες.

Στο χώρο της εμποροπανήγυρης λειτουργεί και έκθεση φωτογραφιών από τις εμποροπανηγύρεις των Γόννων από το 1960 μέχρι σήμερα. Την έκθεση επιμελήθηκε ο Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου – Λαογραφικό Μουσείο Γόννων κ. Βασίλης Καραβιδές.

Το athleticlarissa βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου (28/4) στους Γόννους και σας μεταφέρει πλούσιο υλικό, ενώ ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο του Ολύμπου Γόννων κ. Θανάση Καραναστάση για την άψογη φιλοξενία!