Βαθμολογία

Ασταμάτητη η Αναγέννηση Καλοχωρίου σκόραρε κατά... ριπάς!

Η Αναγέννηση Καλοχωρίου, δύο στροφές πριν την τελική ευθεία του πρωταθλήματος κέρδισε την Λάρισα ’88 με το ευρύ σκορ 8-0.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι χρειάζονται μόλις μία νίκη στα εναπομείναντα ματς (Χαλκιάδες εκτός και Μυραϊκός εντός) για να πανηγυρίσουν και μαθηματικά την επιστροφή τους στην Β’ ΕΠΣΛ και να στεφθούν πρωταθλητές στον όμιλο.

Το σημερινό παιχνίδι πήρε μεγάλη έκταση στο σκορ, εξαιτίας του ότι η Λάρισα ’88 είχε πολλές απουσίες παρότι είναι μία μαχητική ομάδα και έτσι δεν μπόρεσε να δαμάσει τον αντίπαλο.

Χατ τρικ για τον εξαιρετικό παίκτη Γιώργο Δάκτυλα και όλη η ομάδα έπαιξε ένα ωραίο ποδόσφαιρο και άλλα πέντε γκολ. Στο 15’ ο Φουσικάς έχασε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει.

Δούρος και Δάκτυλας έκαναν το ένα – δύο στο 32’ με τον τελευταίο να κάνει το 1-0 με ωραίο διαγώνιο σουτ.

Στο 37’ ο Δάκτυλας με ωραίο γυριστό σουτ έξω από την περιοχή έκανε και το 2-0. Στο 40’ ύστερα από ωραία πάσα του Δούρου, ο Μπλούφας με σουτ έκανε το 3-0.

Στο 49’ ο Γιώργος Έξαρχος με ευθύβολο σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Κωνσταντίνου για το 4-0. Ένα λεπτό αργότερα ο Μαλάκης με αυτογκόλ έκανε και το 5-0.

Στο 60’ το ένα – δύο έκανε το Δάκτυλας με τον Φουσίκα, που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 6-0. Στο 62’ ο Δάκτυλας με σουτ και πάλι σκόραρε για το 7-0 και το τελικό 8-0 στο 75’ με το σουτ του Πάνου έξω από την περιοχή και στο 80’ ο Νούσιος είχε οριζόντιο δοκάρι.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Μιχάλης Λίταινας): Παπαναστασίου, Στραβέλας, Μπλούφας (55’ Πάνου), Καραντώνης, Τσιρώνης Γ., Δούρος, Ζησόπουλος (55’ Νούσιος), Δάκτυλας (72’ Σαϊτάνης), Φουσίκας (72’ Τσιρώνης Α.), Έξαρχος Γ.

Σ.Φ. Λάρισα '88 (Γιώργος Κωνσταντίνου): Κωνσταντίνου Β., Βουλγαράκης, Κολαξής, Μπράτσος, Γραβάνης (46’ Ναστούδης), Μαλάκης, Καραλευθέρης (52’ Ιμέρι), Σκορδίλης, Καντώνιας (52’ Παπακρίβος), Μικερτζής Β., Μικερτζής Α.

Διαιτητική τριπλέτα: Γκόγκος, Τάνας, Τσακνάκης.