Βαθμολογία

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της ΕΠΣΝΛ…

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝ Λάρισας κ. Μπουχλαριώτης Δ. και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, με το πέρας της 34ης αγωνιστικής της Α’ DE-TOX κατηγορίας, θέλουν να συγχαρούν όλες τις ομάδες για την προσπάθεια τους.
Το φετινό πρωτάθλημα ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς καθώς η καταστροφική κακοκαιρία “Daniel” αποτέλεσε τροχοπέδη για πολλές ομάδες, οι οποίες αναγκάστηκαν να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους για τη χρονιά.
Κάποια σωματεία “ξεσπιτώθηκαν”, άλλα έχασαν χορηγούς και άλλα ακύρωσαν συμφωνίες για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν σε αυτό το πρωτάθλημα – μαραθώνιο.
Ένα τεράστιο μπράβο αξίζει σε όλους τους παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές γιατί κατάφεραν να ολοκληρώσουν μια δύσκολη χρονιά με 34 αγωνιστικές – εκ των οποίων οι 6 εμβόλιμες – με ήθος και αξιοπρέπεια και πάνω από όλα με ευ αγωνίζεσθαι ακόμα και όταν τα βαθμολογικά τους κίνητρα ήταν σχεδόν ανύπαρκτα. Τέλος, η διοίκηση της ΕΠΣΝΛ θέλει να συγχαρεί την ομάδα της Ανθούπολης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της A DE-TOX και της εύχονται καλή επιτυχία στα μπαραζ ανόδου.