Βαθμολογία

Στο Βόλο βρέθηκε η Κ12 της Αστραπής Ν.Π. όπου μετείχε σε μεγάλο τουρνουά

Δείτε τα όσα αναφέρει η ομάδα της Αστραπής Νέας Πολιτείας αναφορικά με το μεγάλο τουρνουά που πήρε μέρος με το τμήμα της Κ12. Αναλυτικά:
 
"Μία ξεχωριστή εμπειρία έζησαν οι ποδοσφαιριστές του ηλικιακού μας τμήματος Κ12 το τριήμερο 7-9 Μαΐου στο Βόλο.
Συγκεκριμένα μετείχαν στο μεγάλο τουρνουά ποδοσφαίρου "Κένταυρος" που διοργάνωσε η Ακαδημία της Αγίας Άννας.
Πλήθος ομάδων απ' όλη την Ελλάδα βρέθηκαν εκεί και είχαν την ευκαιρία όλες οι ομάδες να ζήσουν μία ξεχωριστή εμπειρία στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις της Αγίας Άννας.
Η αποστολή της ομάδας μας διέμεινε στο πολύ καλό ξενοδοχείο "Valis Hotel" με συνοδούς τον υπεύθυνο της Ακαδημίας μας κ. Γιώργο Καφφέ καθώς και τον προπονητή μας κ. Θανάση Τσουμάνη.
Στο τριήμερο τουρνουά μετείχαν πολλές ομάδες μεταξύ των οποίων η Κ12 του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού όπως και οι: Joga Bonito, Thanders, Κατερίνη FC.
Τα παιδιά της Ακαδημίας μας αποκόμισαν σπουδαίες εμπειρίες και τους δόθηκε η ευκαιρία να αντιμετωπίσουν ομάδες από ΠΑΕ, τον υγιή ανταγωνισμό και δύσκολους αντιπάλους.
Η ομάδα της Αστραπής ευχαριστεί θερμά τους γονείς των παιδιών της Κ12 που βοήθησαν τα μέγιστα την Ακαδημία μας σε ότι τους ζητήθηκε κατά την διάρκεια του τουρνουά, αλλά και για την άψογη συμπεριφορά τους καθ' όλη τη διάρκεια αυτού.
Επίσης ευχαριστούμε τα Αστικά ΚΤΕΛ Μαγνησίας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο των ΚΤΕΛ κ. Ευαγγελινό Νικόλαο και τους οδηγούς μας για την άψογη συνεργασία και την επαγγελματική δουλειά τους".