Βαθμολογία

Εικόνα διάλυσης ο ΠΑΣ Πρέβεζα!

Σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση είναι το τελευταίο διάστημα η ομάδα της Πρέβεζας που θα είναι και ο πρώτος αντίπαλος της ΑΕΛ την προσεχή Κυριακή (16:30 – Στάδιο Αλκαζάρ) στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής (2ος όμιλος). Μάλιστα σε σχετικό άρθρο που έχει δημοσιευτεί τις τελευταίες ώρες, ο σύλλογος περνά πολύ δύσκολες στιγμές και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά!

Αναλυτικά το άρθρο: «Είναι κρίμα πραγματικά, ότι χτίστηκε με τόσο κόπο, την περυσινή χρονιά από τον ΠΑΣ Πρέβεζα, αυτές τις ώρες να είναι υπό κατάρρευση. Από τη διοίκηση της ομάδας έγιναν τραγικά λάθη, μέσα σ' αυτά και οι παίκτες της ομάδας που έφυγαν, προς άλλες κατευθύνσεις! Όμως, δεν πήγε καμία ομάδα παραγόντων και κανένας άλλος παράγοντας, να εκφράσει ουσιαστικό ενδιαφέρον να αναλάβει τον ΠΑΣ Πρέβεζα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο ΠΑΣ Πρέβεζα, δείχνει εμφανώς αποδυναμωμένος σε σύγκριση με το υλικό, που διέθετε πέρυσι! ο νυν πρόεδρος της ομάδας κ. Πετρόπουλος δείχνει απογοητευμένος και σκέφτεται σοβαρά μάλιστα και το ενδεχόμενο, να τα παρατήσει και να φύγει!

Την ίδια στιγμή ο ΠΑΣ Πρέβεζα ως ποδοσφαιρικό σύνολο, φωνάζει από παντού για ενίσχυση, με παίκτες ελεύθερους, των οποίων οι μεταγραφές, τελειώνουν 31 Σεπτεμβρίου! Γίνονται προσπάθειες από νέα μέλη της διοίκησης που έχουν ξεχυθεί (Κώστας 2) να μαζέψουν χρήματα από διαφημιστικές πινακίδες που θα υπάρχουν στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας, "Ολυμπιονίκου Αθανασίας Τσουμελέκα. Και δεύτερη κρούση στον Μπάμπη Βάλβη να επιστρέψει στην ομάδα, την Τετάρτη 18/9 απέβη άκαρπη, καθώς υπήρξε διαφωνία στο οικονομικό σκέλος!

Απαιτείται βοήθεια απ' όλους, για να μην πάει στράφι η περυσινή προσπάθεια που έφερε τον ΠΑΣ Πρέβεζα, στη Γ΄Εθνική κατηγορία! Γίνονται υπερπροσπάθειες από τους Κωστάδες, αλλά η ομάδα χρειάζεται βοήθεια και στήριξη απ' όλους, για να μη χαθεί. Αυτή τη στιγμή παρουσιάζει εικόνα διάλυσης και εκπέμπει SOS από παντού. Όλοι κοντά στον ΠΑΣ Πρέβεζα, στήριξη με κάθε τρόπο, για να μείνει η ομάδα μας ζωντανή!».

Σπύρος Πλέουρας
Πηγή: tomistinenimerosi.gr