Βαθμολογία

Συνεχίζει να ελπίζει το Μακρυχώρι

Συνεχίζει να ελπίζει στην παραμονή του ο Αετός Μακρυχωρίου, που κέρδισε με σκορ 2-1 το Αβέρωφ και είναι έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Οι γηπεδούχοι ήταν καλοί και κατάφεραν να περιορίσουν αρκετά τους αντιπάλους τους, που τελείωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε ο Μιχαήλ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Ο Κεχαγιά ήταν αυτός που στο 19’ με σουτ έκανε το 1-0, ενώ στο 38’ ο Νικούλη με σουτ έκανε δύο τα τέρματα για την ομάδα του. Επιπλέον, ο Αετός απείλησε για γκολ με τους Γκαραλιάκο, Νικούλη και Χριστιανίδη.

Στο δεύτερο μέρος, το Αβέρωφ παρουσιάστηκε καλύτερο και κατάφερε να κάνει κάποιες ευκαιρίες. Έτσι, στο 78’ ο Ταρταμπούκας κέρδισε πέναλτι για χέρι αντίπαλου αμυντικού. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Τσιρβούλης, που ήταν εύστοχος και έκανε το 2-1.Επιπλέον, οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για δύο πέναλτι που θεωρούν πως δεν τους δόθηκαν.

Αετός Μακρυχωρίου(Στέλιος Φουσίκας): Πουτσιάκας, Νασιάκος(10’ Τζήκα λ.τ.), Χριστιανίδης, Χρόνης, Κανάκης, Γκαραλιάκος, Κεχαγιά, Νικούλη, Τέας, Θεμελής(82’ Γραβάνης), Φουσίκας(72’ Κυρίτσης).

ΠΑΟΛ Αβέρωφ(Φώτης Πλίτσης): Κυρανούδης, Μητρακούλης, Περδίκης, Καφφές Ζ., Μιχαήλ, Καψάλης, Βαΐτσης, Νινόπουλος(46’ Καφφές Σ.), Τσιρβούλης(85’ Τσαντζαλής), Ταρταμπούκας, Μπάρδας.