Βαθμολογία

Εξάσφαιρο Ελευθεραί

Το Ελευθεραί συνέτριψε το πρωί της Κυριακής τον Ολυμπιακό Αμπελιάς με σκορ 6-0 για τον 1ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ. Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από πολύ καλές καιρικές συνθήκες στις άψογες αθλητικές εγκαταστάσεις. Μάλιστα δεν θα είναι υπερβολή να πούμε πως τα αποδυτήρια αλλά και οι περιβάλλοντες χώροι ήταν σε άριστη κατάσταση.

Της Βάσως Γκατζούλη

Δεν είναι τυχαίο που και η ΑΕΛ χρησιμοποίησε το γήπεδο αυτό για προπονήσεις πρόσφατα. Στο αγωνιστικό μέρος, το τελικό αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του μιας και το Ελευθεραί ήταν η μοναδική ομάδα που κυριαρχούσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως πριν το ματς βρέθηκε και η υποψήφια Δήμαρχος Λάρισας κυρία Ρένα Καραλαριώτου έχοντας μαζί της τον υποψήφιο σύμβουλο κύριο Παπαδημητρίου Βασίλη καθώς και τον πρόεδρο του Ελευθεραί κύριο Αθανάσιο Τόλια που είναι και αυτός στο ψηφοδέλτιό της.

Το φιλμ του αγώνα

20’ Κάθετη πάσα του Μέκρα, πήρε την μπάλα ο Ιατρόπουλος Ι. και έκανε το 1-0.

23’ Σέντρα του Κουλότσιου από δεξιά, πήρε την κεφαλιά ο Μέκρας και έκανε το 2-0.

30’ Κάθετη πάσα του Ιατρόπουλου Ι., ο οποίος πέρασε τρεις παίκτες, έδωσε στον Ευστρατίου και αυτός με ένα πολύ ωραίο πλασέ έκανε το 3-0.

32’ Δοκάρι από τον Ευστρατίου σε ατομική ενέργεια.

37’ Φανταστικό ένα – δύο Μέκρα – Ευστρατίου και πλασέ του τελευταίου και 4-0.

38’ Ο Ευαγγέλου πέρασε τον τερματοφύλακα, πάσαρε στον Λαγκούρα και αυτός με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά κάνει το 5-0.

50’ Χέρι σε σέντρα του Κατσαβριά, πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 6-0.

Ελευθεραί: Αγγελής, Μπαρμπούτας, Κατσαβριά, Σαράντης, Τσαδήμος, Μέκρας (54’ Ιατρόπουλος Θ.), Κολότσιος, Ευαγγέλου, Ευστρατίου (54’ Ιωαννίδης), Λαγκούρας (56’ Καραντάκης), Ιατρόπουλος Ι.

Ολυμπιακός Αμπελιάς: Αποστολάκης, Ακρίβος, Μαργαρίτου, Σταρόπουλος, Μπρόζος Κ., Μπέης, Μπρόζος Γ., Παναγιωτόπουλος, Θεοχαρόπουλος, Κατσαρός, Σουλιώτης.

Διαιτητική τριπλέτα: Δρυστέλλας, Πιτσαρή, Τσακνάκη Δ.

Και άλλες φωτογραφίες από την αναμέτρηση...