Βαθμολογία

Ήταν όλοι εκεί για τον Κωστή

Με κάθε επιτυχία από πλευράς προσέλευσης κόσμου ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο ποδοσφαιρικός αλληλεγγύης, που διοργανώθηκε από την ΑΕΛ, τον Τύρναβο, τον Σ.Φ. Monsters και το 6ο Λύκειο, για να μαζευτούν χρήματα για την χειρουργική επέμβαση του Κωστή, που είναι μαθητής του 6ου Λυκείου αλλά και οπαδός της ΑΕΛ.

Αρκετός κόσμος έδωσε το παρόν στο γήπεδο Αλκαζάρ, όπου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει αρχικά το ματς ανάμεσα σε ΑΕΛ και Τύρναβο και στην συνέχεια, την αναμέτρηση ανάμεσα σε επίλεκτη ομάδα των Monsters και την ποδοσφαιρική ομάδα του 6ου Λυκείου.

Πριν τα παιχνίδια, όλες οι ομάδες φωτογραφήθηκαν μαζί, ενώ στην συνέχεια έγιναν και κάποιες απονομές. Αρχικά ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, απένειμε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Τύρναβος, κύριο Μπρέζα για την επιτυχημένη παρουσία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Football League.

Στην συνέχεια, ο κύριος Γιώργος Νάκας, απένειμε πλακέτα στον πρόεδρο του Σ.Φ. Monsters, κύριο Γιώργο Γεωργίου, ενώ στην συνέχεια ο πρόεδρος των παλαιμάχων της ΑΕΛ, παρέδωσε πλακέτα στον αρχηγό της ομάδας του 6ου Λυκείου.

Κατόπιν, μια συμμαθήτρια του Κωστή, από το 6ο Λύκειο διάβασε ανακοίνωση της οικογένειας του Κωστή, ενώ μετά οι αρχηγοί όλων των ομάδων φωτογραφήθηκαν.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τώρα, η ομάδα του Τυρνάβου ήταν αυτή που κέρδισε το παιχνίδι, αν και η ΑΕΛ κατάφερε να προηγηθεί στο 5ο λεπτό με τον Γαρυφαλλόπουλο. Στο 7’ όμως οι Τυρνβίτες ισοφάρισαν με τον Τέλλο, ενώ στο 40’ πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Ποκόνγκ. Κατά τα άλλα το δεύτερο παιχνίδι, δεν ανέδειξε νικητή με τις δύο ομάδες να βγαίνουν ισόπαλες με σκορ 2-2.

Τέλος, αυτό που είναι σημαντικό είναι πως τα έξοδα για την χειρουργική επέμβαση του Κωστή καλύφθηκαν με το παραπάνω, όπως μας ενημέρωσαν οι άνθρωποι της ΑΕΛ, ενώ από την πλευρά μας θα θέλαμε να ευχηθούμε περαστικά και κουράγιο στον νεαρό μαθητή και φίλο της ΑΕΛ.

ΑΕΛ(Παναγιώτης Τζαναβάρας): Καρακούτσης, Αγρόδημος, Αγτζίδης, Κωτσιόπουλος, Κορομηλάς, Κουλίδης, Πλιάγκας, Μπλέντι, Γαρυφαλλόπουλος, Τζουμάκης, Μπουσινάκης.

Επίσης αγωνίστηκαν: Παπακωνσταντίνου, Μηνάς, Μπαρούτας, Παπαγιάννης.

Τύρναβος(Άγγελος Διγκόζης): Πρίφτη, Σκούπρας, Καραμανλής, Καραγιάννης, Τέλλος, Γεωργίου, Σαχινίδης, Κανούλας, Όμο, Τσούκαλος, Ιβανίδης.

Επίσης αγωνίστηκαν: Καραναστάσης, Ντάλλας, Παπαχρήστος, Ντατίδης, Δημολιός, Μάγγος, Μπάρος, Σουλιώτης, Λίταινας, Ποκόνγκ

6ο Λύκειο(Θανάσης Μπάρδας): Κυρίτσης, Καλαϊτζαντωνάκης, Κολοβός, Καλιάμπος, Καψάλης, Γκουζιώτης, Καρβούνης, Στατήρης, Μπάρδας Κ., Νίκα, Μπάρδας Β.

Επίσης αγωνίστηκαν: Μητσογιάννης, Πατσιούρας, Βαϊόπουλος, Αλεξούδης Δ. του Ν., Λιάγκος, Αλεξούδης Δ. του Θ.

Διαιτητής: Μπουμαρσόπουλος.

Βοηθοί: Καρβουνιάρης, Καραγιάννης Χρ.

4ος: Πατέτσος.