Βαθμολογία

Θρήνος στη Γουέστ Χαμ

Σε ηλικία 20 ετών έφυγε από τη ζωή ο ποδοσφαιριστής της Γουέστ Χαμ Ντίλαν Τομπίδης, ο οποίος νικήθηκε από τον καρκίνο. Ο Ελληνοαυστραλός, που είχε στόχο να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ, είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στη δεύτερη ομάδα του λονδρέζικου συλλόγου το 2011 κι έτσι βρισκόταν κοντά στο να πραγματοποιήσει το μεγάλο του όνειρο και να πρωταγωνιστήσει στην πρώτη ομάδα.

Ωστόσο, ο εφιάλτης για εκείνον ξεκίνησε εντελώς τυχαία, όταν σε έναν έλεγχο αντιντόπινγκ ενόψει ματς της Εθνικής ομάδας Αυστραλίας, αποκαλύφθηκε ένας όγκος στα γεννητικά του όργανα, με τραγικό αποτέλεσμα να φύγει από την ζωή μετά από μάχη που έδωσε.

Η Γουέστ Χαμ εξέδωσε ανακοίνωση για τον απροσδόκητο χαμό του νεαρού και αναφέρει: «Ο Ντίλαν είχε κερδίσει τον σεβασμό όλων όσων τον γνώριζαν, για τις ευφυείς απόψεις του στο παιχνίδι και τον χαρακτήρα του που ξεπερνούσε τη ζωή. Ήταν ένας αγαπημένος γιος, ένας φοβερός αδερφός και ένα αξιοσέβαστο μέλος στην ομάδα. Είναι τεράστια απώλεια για όλους όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν».