Βαθμολογία

«Δαγκωτό» Αλκαζάρ ο Τύρναβος!

Σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και δύσκολα θα ανατραπούν, ο Τύρναβος και τη νέα χρονιά θα χρησιμοποιεί το ιστορικό Αλκαζάρ για τα εντός έδρας ματς.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Εξάλλου ήταν και γούρικο φέτος με τις νίκες που σημείωσε και ήταν μάλιστα πολλές! Τα χρήματα που θα πρέπει να δοθούν για να παίξει ο Τύρναβος στην έδρα του είναι πολλά και αυτή την στιγμή φαντάζει απίθανο να γίνουν όλα αυτά τα έργα που πρέπει, ώστε να πάρει το «οκ» και να παίζει εκεί.

Οι ανανεώσεις σε πρώτο πλάνο

Την προσεχή Τετάρτη στις 16:30 αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Τυρνάβου. Όπως πληροφορηθήκαμε αυτές θα συνεχιστούν μέχρι τέλος του μήνα και στη συνέχεια οι παίκτες θα κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Πριν όμως από αυτές θα γίνουν συζητήσεις για την επόμενη ημέρα.

Σε πρώτο πλάνο παραμένει η ανανέωση της συνεργασίας με τον επιτυχημένο τεχνικό Άγγελο Διγκόζη που φέτος έκανε μια ομάδα που κέρδισε τις εντυπώσεις. Έχει εδώ και εβδομάδες γίνει το πρώτο ραντεβού Μπρέζα – Διγκόζη όπου και πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός της φετινής χρονιάς. Το επόμενο διάστημα (δεν είναι γνωστό ακόμα το πότε) θα γίνει και ένα ακόμη όπου και εκεί αναμένεται να ξεκαθαρίσουν όλα.

Αυτή τη στιγμή φαντάζει πιθανότερο να ανανεώσει ο Διγκόζης. Αφού ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα σειρά θα πάρουν και οι παίκτες, όπου λογικά ορισμένοι θα αποχωρήσουν, ενώ άλλοι θα ανανεώσουν.