Βαθμολογία

Ανακοίνωσε και επίσημα τον Νεμπεγλέρα

Τελικά επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που έλεγαν πως ο αρχηγός της ΑΕΛ Κώστας Νεμπεγλέρας θα κατέβει στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου με τον εκ νέου υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Τζανακούλη. Κάτι τέτοιο έγινε πραγματικότητα τις τελευταίες ώρες με επίσημο τρόπο…

Ο κ. Τζανακούλης παρουσιάζοντας τον υποψήφιο τόνισε πως «ο Κώστας Νεμπεγλέρας είναι μαζί μας σε αυτές τις εκλογές, στο συνδυασμό μας, καθώς ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας να συστρατευθεί. Τον γνωρίζω από τότε που ξεκίνησε από τις ερασιτεχνικές ομάδες ενώ σήμερα αποτελεί έναν από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ με τη μεγαλύτερη ιστορία. Ο Κώστας Νεμπεγλέρας είναι σήμερα η δική μας σημαία και θα μας βοηθήσει στο έργο μας, στον τομέα του αθλητισμού που αποτελεί αδυναμία μας και ειδικότερα το ποδόσφαιρο. Επειδή είμαστε σίγουροι πως θα κερδίσουμε τις εκλογές, ο ρόλος που θα παίξει ο Κώστας Νεμπεγλέρας στον αθλητισμό, θα είναι ουσιαστικός» κατέληξε ο κ. Τζανακούλης προσθέτοντας ότι «σε λίγες ημέρες θα γιορτάσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

«Για μένα ήταν τιμή η πρόσκληση του δημάρχου» τόνισε ο κ. Νεμπεγλέρας προσθέτοντας ότι «δεν θα μπορούσα να πως όχι. Αυτός ο αγώνας είναι ένας διαφορετικός από αυτούς που έχω συνηθίσει να δίνω και θέλω να είμαι νικητής. Αυτό τον αγώνα θα τον δώσω με θέληση, πάθος και αγάπη και με την εμπειρία μου θα βοηθήσω στον τομέα του αθλητισμού» κατέληξε ο ποδοσφαιριστής.