Βαθμολογία

Τα προφίλ του Twitter θυμίζουν Facebook

Με την καινούργια εμφάνιση των προφίλ τους αρχίζουν σταδιακά να έρχονται αντιμέτωποι οι χρήστες του Twitter σε όλο τον κόσμο. Ο νέος σχεδιασμός, που σύντομα θα εφαρμοστεί σε όλους τους λογαριασμούς, θυμίζει έντονα την εμφάνιση που έχει το Facebook.

Κι αυτό διότι στα προφίλ κάθε χρήστη εμφανίζεται στο επάνω μέρος μία μεγάλη φωτογραφία εξωφύλλου (header photo), που θυμίζει πολύ την αντίστοιχη φωτογραφία (cover photo) στα προφίλ του Facebook.

Στο κάτω αριστερά μέρος της φωτογραφίας εξωφύλλου υπάρχει η φωτογραφία προφίλ του χρήστη η οποία είναι μεγαλύτερη σε σχέση με την παλιά εικόνα του Twitter, κάτι που επίσης παραπέμπει στο Facebook.

Επιπλέον, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να «καρφιτσώσουν» (pin) τα αγαπημένα τους tweets στην κορυφή της λίστας των tweets, ώστε να είναι τα πρώτα που βλέπει όποιος επισκέπτεται το προφίλ τους.

Οταν αποκτήσετε το νέο προφίλ, κάποια από τα tweets σας θα έχουν μεγαλύτερα στοιχεία από τα υπόλοιπα. Οταν συμβαίνει αυτό, το Twitter σας «λέει» ότι τα επίμαχα τιτιβίσματα είναι τα «καλύτερά σας» (έχουν πολλά retweets, απαντήσεις ή ενδείξεις favorite).