Βαθμολογία

Δεν βγήκε ακόμη λευκός καπνός…

Νέο ραντεβού πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα σύμφωνα με πληροφορίες του athleticlarissa.gr ανάμεσα στον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Τύρναβος 2005 κ. Βασίλη Μπρέζα και τον τεχνικό της ομάδας κ. Άγγελο Διγκόζη.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Μάλιστα αυτή ήταν η δεύτερη φορά που συναντήθηκαν οι δύο άνδρες μετά και την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων του σωματείου στην Β’ Εθνική. Η αλήθεια είναι πως ο Τύρναβος πραγματοποίησε μια πολύ καλή χρονιά μετά από απουσία πολλών χρόνων από αυτή την κατηγορία.

Όπως έχουμε τονίσει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, η διάθεση και των δύο είναι να συνεχίσουν από κοινού και τη νέα χρονιά. Φτάνει όμως μόνο αυτό; Την Τετάρτη το απόγευμα λοιπόν οι δύο άνδρες συνομίλησαν σε καλό κλίμα σχετικά με τον σχεδιασμό που θα πρέπει να έχει η ομάδα τη νέα χρονιά και ανάλογα σίγουρα με τις απαιτήσεις που θα προκύψουν. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο κ. Μπρέζας επιθυμεί να πάει με ένα σφιχτό μπάτζετ και να αξιοποιηθούν αρκετά νέα παιδιά. Πολύ σύντομα αναμένεται να γίνει και τρίτο ραντεβού εκεί όπου μάλλον όλα θα ξεκαθαρίσουν. Απομένει λοιπόν να δούμε αν θα βγει λευκός καπνός από την επόμενη συνάντηση…