Βαθμολογία

Επιπλέον 2.000 θα πληρώσει η Ζάκυνθος

Αναλυτικά: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έβαλε τις εξής αποφάσεις.

1. Απορρίπτει την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΡΑ  κατά της  υπ΄αριθμ.127/20-3-2014 απόφασης της ΠΕ/FOOTBALL LEAGUE ως προς τον εφεσίβλητο Ν. ΚΟΝΤΟΝΗ εκπρόσωπο της “ΠΑΕ  ΖΑΚΥΝΘΟΣ”. Δέχεται κατά τα λοιπά τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση ως προς την εφεσίβλητη ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση ως προς την εγκαλουμένη ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Κρίνει ότι η ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ τέλεσε την πειθαρχική παράβαση του άρθρου 15 παρ.5 περ. β΄ και γ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ και επιβάλλει σε αυτήν χρηματική ποινή επτά χιλιάδων (7.000 €) ευρώ.

2. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΡΑ κατά της  υπ΄αριθμ.135/27-3-2014 απόφασης της ΠΕ/EΠΟ και του σωματείου ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη  απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Κηρύσσει αθώο το σωματείο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ της αποδιδόμενης σε αυτό με την ασκηθείσα πειθαρχική αγωγή πειθαρχικής παράβασης».