Βαθμολογία

Μένει εάν και εφόσον…

Την Τετάρτη το βράδυ το athleticlarissa.gr αποκάλυψε το νέο ραντεβού που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Τύρναβος 2005 κ. Βασίλη Μπρέζα με τον επιτυχημένο τεχνικό της ομάδας κ. Άγγελο Διγκόζη.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Όπως είχαμε γράψει λοιπόν η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και οι δύο πλευρές συζήτησαν για πολλά θέματα όσον αφορά την επόμενη ημέρα του σωματείου. Πρόθεση του κ. Μπρέζα είναι η ομάδα να πάει με ένα «σφιχτό» μπάτζετ τη νέα χρονιά (ανάλογα με τα οικονομικά δεδομένα της εποχής) που θα αποτελείται από παίκτες έμπειρους και κάποιους νέους που σίγουρα θα κάνουν την διαφορά.

Την Πέμπτη το μεσημέρι, λίγο πριν την τελευταία προπόνηση της ομάδας για τη φετινή χρονιά οι δύο άνδρες είχαν νέα συνάντηση. Εκεί ο τεχνικός του Τυρνάβου τόνισε πως θέλει φυσικά να παραμείνει αλλά έθεσε και κάποιους όρους… συγκεκριμένα τόνισε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να είναι και τη νέα χρονιά στην ομάδα με την προϋπόθεση να παραμείνει ο βασικός κορμός της φετινής επιτυχημένης χρονιάς. Συγκεκριμένα ο Άγγελος Διγκόζης θα είναι ευχαριστημένος αν μείνουν περίπου 15 παίκτες από φέτος.

Από την άλλη σίγουρα κάποιοι θα αποχωρήσουν (κυρίως οι ξένοι αλλά και κάποιοι έλληνες…) και θα γίνουν και κάποιες προσθήκες που θα καλύψουν τα κενά. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν ο κ. Μπρέζας τόνισε πως σε 15 μέρες από τώρα θα έχουν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις με τους παίκτες ώστε να υπάρχει μια ξεκάθαρη άποψη και όλα στη συνέχεια να πάρουν το δρόμο τους.  Η παραμονή Διγκόζη, αλλά και του βασικού κορμού της φετινής χρονιάς θα αποτελέσει ίσως το καλύτερο νέο για την ομάδα.

Και οι υπόλοιποι παραμένουν…

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως μια πιθανή παραμονή του Διγκόζη θα σημάνει και επέκταση της συνεργασίας και με τους υπόλοιπους συνεργάτες του τη φετινή χρονιά στο τιμ της ομάδας.