Βαθμολογία

Γ’ Εθνική μπάσκετ: Παράταση στην αγωνία

Τρεις επιπλέον μέρες θα χρειαστούν να περάσουν για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση της παραμονής ή όχι του Αστέρα Λάρισας στη Γ’ Εθνική μπάσκετ κι αυτό γιατί το ματς στη Θεσσαλονίκη με τη Μακαμπή, που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί την Κυριακή, αναβλήθηκε για την Τετάρτη.

Σύμφωνα μάλιστα με τη σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ: «Λόγω συμμετοχής του Σωματείου ΑΣ Καστοριάς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων και βαθμολογικής σημασίας, οι αγώνες ΓΣ Μακαμπή - ΑΟ Αστέρας Λάρισας και ΑΣ Καστοριάς - ΑΣ Διόσκουροι Κοζάνης, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (3ος όμιλος) αντί της 27/04/2014 θα διεξαχθούν την Τετάρτη 30/04/2014 και ώρα 18.00 στο κλειστό γυμναστήριο «Σταυρούπολης» και στο κλειστό γυμναστήριο «Καστοριάς» αντίστοιχα. Αυτό σημαίνει πως ο προπονητής Νικηφόρος Τριανταφυλλίδης έχει περισσότερο χρόνο στη διάθεσή του για να ετοιμάσει την ομάδα που έχει κάποιες απουσίες στις προπονήσεις αλλά δεν λείπει σαφώς η διάθεση.

Εν τω μεταξύ κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες τόσο του Φοίνικα Bergmann Kord όσο και της ΑΕΛ. Ο Φοίνικας παίζει στο κλειστό του Αλκαζάρ και εκεί θα υποδεχθεί σε έναν αγώνα – φιέστα τους Τιτάνες Παλαμά. Στο τέλος θα δοθεί στους «μελανόλευκους» το κύπελλο του πρωταθλητή, ενώ στο ημίχρονο η διοίκηση του Φοίνικα θα τιμήσει τόσο τον πρόεδρο της ΕΣΚΑΘ κ. Δημήτρη Ντούγκο όσο και τον γ.γ. της ΕΟΚ κ. Τσαγκρώνη.

Αν μη τι άλλο η ατμόσφαιρα θα είναι εορταστική καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του ο σύλλογος ανεβαίνει στη Β’ Εθνική κατηγορία. Αδιάφορο θα είναι το ματς της ΑΕΛ στην έδρα της Μελίκη. Ήδη οι «βυσσινί» κάνουν σχέδια για τη νέα σεζόν.

Πηγή: Ελευθερία