Βαθμολογία

ΓΚΟΛ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ… Μικροί μεγάλοι εν δράσει!

Γεια σας φίλες και φίλοι του athleticlarissa.gr. Όλα τα πρωταθλήματα είναι πλέον σε φουλ ρυθμούς και οι παίκτες του στοιχήματος έχουν περισσότερες ευκαιρίες να φτάσουν με ευκολία στο ταμείο. Αλλά όπως και να χει το ταξίδι είναι συναρπαστικό… Η Ιθάκη μπορεί να περιμένει! Πάμε λοιπόν δυνατά.

Πρώτο παιχνίδι που διάλεξα για σήμερα είναι το μεγάλο ντέρμπι στο λιμάνι. Λίβερπουλ και Έβερτον θέλουν να αποδείξουν ποιος είναι το αφεντικό στην πόλη. Ποιος θα τα καταφέρει θα το μάθουμε σήμερα το απόγευμα. Ελπίζω να μπουν αρκετά γκολ, και να μας πληρώσει το όβερ.

Συνεχίζω με την Α’ Αγγλίας στην μάχη των ουραγών, Kρου-Κόλτσεστερ. Δυο τραγικές ομάδες, θα βάλουν και θα δεχτούν γκολ. Άνετο οβεράκι.

Τρίτο παιχνίδι, αυτό της Κυριακής, Γιουνγκ Μπόις-Ζυρίχη. Πολύ πιθανό και εδώ το όβερ, καθώς η αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων εκεί μας οδηγεί.

Και θα τελειώσω με τον άσσο στο παιχνίδι της Β’ Νορβηγίας Μπαερούμ-Στρόμεν. Η έδρα εδώ έχει τον πρώτο λόγο και όπως έδειξε η Μπαερουμ στην έδρα της είναι πολύ δυνατή. Με νίκη πλησιάζει στην κορυφή. Θα αφήσει την ευκαιρία να της ξεφύγει; Δεν νομίζω…

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ

148 Λίβερπουλ-Έβερτον όβερ 1.45

189 Κρου-Κόλτσεστερ οβερ 1.60

326 Γιουγκ μποις-Ζυριχη οβερ 1.60

349 Μπαερούμ-Στρόμεν 1 1.90

Καλή τύχη σε όλους!!!