Βαθμολογία

«Η προτεραιότητα και η αγάπη μου είναι το ποδόσφαιρο»

Ο Γιώργος Μαροσούλης είναι γεννηθείς το 2000, παίζει δεξι χαφ και αμυντικό χαφ στην ομάδα της Πελασγιώτιδας έχει πολύ όρεξη για δουλειά, συνδυάζει με τον δυνατόν καλύτερο τρόπο το διάβασμα με το ποδόσφαιρο, θέλει να είναι ενεργό μέλος της ομάδας και με την σειρά του να βοηθήσει για τον στόχο που έχει βάλει η «Πέλα» που είναι η άνοδος.

Συνέντευξη στη Βάσω Γκατζούλη

Το athleticlarissa.gr τον συνάντησε και είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση μαζί του που παρά το νεαρό της ηλικίας του έκανε ωραίες τοποθετήσεις στις ερωτήσεις που του κάναμε. Αναλυτικά η συνέντευξη:

Από πού ξεκίνησες και που έχεις παίξει μέχρι τώρα;

«Το 2012 έπαιξα στην ΑΕΛ για τρεις μήνες και από φέτος είμαι στην ομάδα της Πελασγιώτιδας».

Ποια είναι η συνεργασία σου με τον προπονητή κ. Γιώργο Χατζή;

«Με τον προπονητή μας είμαστε σαν φίλοι και με τους συμπαίκτες μου έχω πολύ καλές σχέσεις. Υπάρχει όμορφο κλίμα ανάμεσά μας».

Είσαι ευχαριστημένος με την παρουσία της ομάδας φέτος και τη δική σου; Επίσης πιστεύεις πως το επίπεδο στην Γ’ ΕΠΣΛ είναι υψηλό για ένα νέο παιδί;

«Η παρουσία της ομάδας μου και η δική μου πιστεύω πως είναι καλή, όμως δεν έχω την εμπειρία να κρίνω τις αντίπαλες ομάδες, κάποιες τις βλέπω εύκολες και κάποιες δύσκολες. Πιστεύω όμως πως το επίπεδο δεν είναι υψηλό αλλά ανταγωνιστικό».

Ποιοι σε έχουν βοηθήσει μέχρι τώρα από προπονητές;

«Ο προπονητής κ. Γιώργος Χατζής με έχει βοηθήσει πολύ αλλά και οι συμπαίκτες μου λόγω της ηλικίας που έχουν και της εμπειρίας τους επειδή είναι μεγαλύτεροι από εμένα».

Αριστερά ο Γιώργος Μαροσούλης, δεξιά ο Νίκος Ντάφης και ο προπονητής τους κ. Γιώργος Χατζής

Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια και πόσο εύκολο είναι να συνδυάσεις διάβασμά και ποδόσφαιρο;

«Όπως λέει η παροιμία, ότι βρέξει ας κατεβάσει. Αν μου δοθεί η ευκαιρία θέλω να παίξω σε μεγάλη κατηγορίας, όσον αφορά το αν τα συνδυάζω, το θέμα είναι τι αγαπάς περισσότερο και τι προτεραιότητες βάζεις. Πάντως εγώ τα καταφέρνω εύκολα να τα συνδυάζω και τα δύο».

Τι στόχους έχεις βάλεις εσύ προσωπικά και τι στόχους έχει θέσει η ομάδα σου;

«Οι στόχοι οι δικοί μου συμβαδίζουν με της ομάδας γιατί ο παρανομαστής είναι κοινός που είναι η άνοδος».

Έχεις κάποιο πρότυπο στην Ελλάδα ή το εξωτερικό;

«Σε Ελλάδα ο Μανωλάς που δεν αγωνίζεται τώρα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο».

Θέλεις να συνεχίσεις σε επαγγελματικό επίπεδο;

«Ναι θα το ήθελα πολύ να συνεχίσω αν μου δοθεί η ευκαιρία. Πρώτα απ’ όλα να έχω μέλλον στην ομάδα και μέσα από αυτό να μπορέσουμε όλοι μαζί να φτάσουμε ψηλά».

Κάνε μας μια ευχή για το νέο έτος που έρχεται…

«Να έχουμε υγεία χωρίς τραυματισμούς και να καταφέρουμε στο τέλος να αλλάξουμε κατηγορία».