Βαθμολογία

Δημήτρης Μουσιός: «Θα σωθεί άνετα ο Δαμασιακός»

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής Δημήτρης Μουσιός (είναι 17 ετών) μίλησε στο athleticlarissa.gr και στην επιτυχημένη ενότητά του «Τα ποδοσφαιρικά νιάτα της Λάρισας» που αναδεικνύουν νέα ταλέντα του κάμπου. Αυτή την εβδομάδα μας μίλησε ο αμυντικός του Δαμασιακού, νέα μεταγραφή από την Δήμητρα Γιάννουλης.

Συνέντευξη στην Βάσω Γκατζούλη

Τον συναντήσαμε λίγο πριν το παιχνίδι της νέας του πλέον ομάδας κόντρα στον Αμπελωνιακό και μας είπε για τη νέα του σελίδα, τα όνειρά του και τα… προγνωστικά του για τη μάχη της παραμονής στην Α’ ΕΠΣΛ. Αναλυτικά τα όσα μας είπε:

Για το ξεκίνημά του: «Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο από 6 ετών και ήμουνα στα τμήματα υποδομών της Δήμητρας Γιάννουλης. Πέρυσι αγωνίστηκα στην ομάδα της Δήμητρας Αγιάς, είχα μία γεμάτη χρονιά με συμμετοχές και κατάφερα να πετύχω και επτά γκολ. Φέτος μέχρι και τώρα που πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή μου στον Δαμασιακό, ήμουν παίκτης της Δήμητρας Γιάννουλης».

Για το λόγω αποχώρησής του από την Γιάννουλη: «Ο λόγος ήταν ένας και μοναδικός, γιατί δεν αγωνιζόμουν ιδιαίτερα και στην ηλικία που είμαι επιθυμώ να παίζω».

Για το αν τον ενδιαφέρει να ασχοληθεί επαγγελματικά: «Σίγουρα με ενδιαφέρει πάρα πολύ γιατί αγαπώ το ποδόσφαιρο και θέλω αν μου δοθεί η δυνατότητα να ασχοληθώ και επαγγελματικά».

Για την εικόνα της φετινής Α’ ΕΠΣΛ: «Είναι ένα δυνατό και ενδιαφέρον πρωτάθλημα και οι ομάδες που αγωνίζονται απέχουν πολύ λίγο η μία με την άλλη».

Για την μεταγραφή του στον Δαμασιακό και την πορεία της: «Πιστεύω πως η ομάδα του Δαμασιακού παίζει ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο και θα σωθεί εύκολα. Και εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ γι’ αυτό».

Για το πώς συνδυάζει την μπάλα με τα μαθήματα: «Δίνω προτεραιότητα σε αυτό που αγαπάω περισσότερο και είναι το ποδόσφαιρο».

Για τα πρότυπά του: «Μου αρέσουν οι Μανωλάς και Ράμος».

Για τους στόχους του: «Το όνειρό μου είναι να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής».

Και για το τέλος μια ευχή: «Εύχομαι όσο περνούν τα χρονιά να πάει όλο και πιο μπροστά τα ελληνικό ποδόσφαιρο».