Βαθμολογία

Να μην τελειώσει το «όνειρο» για ΑΠΟΕΛ...

Με σύμμαχο την τεράστια δυναμική της έδρας του πρόκειται να αγωνιστεί στη σημερινή (24/08) ρεβάνς ο ΑΠΟΕΛ, κόντρα στην Κοπεγχάγη.

Στο πλαίσιο των πλέϊ οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, η ομάδα της Κύπρου καλείται να ανατρέψει την ήττα (1-0) στη Δανία και να είναι αυτή που θα πάρει το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Το «ΓΣΠ» αναμένεται ως είθισται να αποτελέσει την «κινητήριος δύναμη» για τους ποδοσφαιριστές του Κρίστιανσεν, ο οποίος καλείται να αναμετρηθεί με μια ομάδα της πατρίδας του, στο πιο σημαντικό παιχνίδι της καριέρας του όπως το χαρακτήρισε!

Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί, θα πιέσει, θα δώσει τα ΠΑΝΤΑ για την πρόκριση αναμφίβολα...

Άλλωστε στην έδρα του διόρθωσε τα πράγματα κόντρα στη Νιου Σεντς (3-0) και διέλυσε σε λιγότερο από 10 λεπτά τη Ρόζενμποργκ (3-0) για να φτάσει εδώ όπου έφτασε εναντίον της ποιοτικής, αλλά σε καμία περίπτωση άτρωτης, Κοπεγχάγης.

Έτοιμος ο Καρλάο, ο οποίος αντιμετώπισε προβλήματα τις τελευταίες ημέρες, αλλά πρόλαβε και λογικά θα είναι βασικός, έχοντας στο πλευρό του στο κέντρο της άμυνας τον Αστίθ, παρά την γκέλα που έκανε στη Δανία.

Στο διά ταύτα τώρα, αξιολογούμε τις αποδόσεις στις οποίες προσφέρεται η αναμέτρηση, βάσει της πιθανολογούμενης αγωνιστικής «έκρηξης» που περιμένουμε να δούμε στο «ΓΣΠ» από τον ΑΠΟΕΛ.

Ο άσος φαντάζει μια καλή επιλογή καθώς βρίσκεται σε αποδόσεις άνω του 3! Αδιάφορη όμως δεν μας αφήνει η καλή αγωνιστική κατάσταση αλλά και ετοιμότητα στην οποία βρίσκεται η Κοπεγχάγη. Άσο/Draw No Bet ώστε να έχουμε μια έξτρα κάλυψη.

 

Επιμέλεια: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ