Βαθμολογία

Νίκες για ΑΠΟΕΛ και Σάλτσμπουργκ

Αγώνες ρεβάνς για τα play-off του Champions League με τα πέντε τελευταία εισιτήρια να ψάχνουν κάτοχο.

Δυο από αυτά τα παιχνίδια θα αναλυθούν για στοιχηματισμό με τα παιχνίδια αυτά να είναι ΑΠΟΕΛ - Κοπεγχάγη και Σάλτσμπουργκ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Στην Κύπρο ο ΑΠΟΕΛ με σύμμαχο τον κόσμο, αλλά και την ζέστη θα προσπαθήσει για την ανατροπή του 1-0 της Δανίας και με στόχο να επαναλάβει ότι και την σεζόν 2009-2010 όταν απέκλεισε την σκανδιναβική ομάδα με νίκη 3-1 και έχοντας και τότε ηττηθεί με 1-0.

Προσωπικά θα στοιχηματίσω στον 1 της κυπριακής ομάδας, καθώς ακόμα και σκορ πρόκρισης να μην έχει, πιστεύω μπορεί να επαληθεύσει την επιλογή μου για την νίκη η οποία προσφέρεται σε απόδοση 2.75 στο ελληνικό κουπόνι του ΟΠΑΠ, 2.95 στην Sporting Bet και 3.12 στην Stoiximan.

Στο Σάλτσμπουργκ η αυστριακή ομάδα μετά το 1-1 με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Κροατία υποδέχεται τους Κροάτες στην έδρα τους ένα ματς το οποίο χαρακτηρίζεται αγώνας της χρονιάς για τους Αυστριακούς που θέλουν επιτέλους να βρεθούν σε όμιλο Champions League.

Θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρουν και για τον λόγο αυτό θα πάω με την νίκη των γηπεδούχων που την βρίσκουμε 1.70 στον ΟΠΑΠ, 1.90 στην Sporting Bet και 1.97 στην Stoiximan.

Αναλυτικά οι επιλογές μου:

ΑΠΟΕΛ - Κοπεγχάγη 1

Σάλτσμπουργκ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 1

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ