Βαθμολογία

Ποντάρισμα με ότι... απέμεινε

Ξεκινώντας την αναζήτηση μας στο στοιχηματικό χώρο θα ασχοληθούμε με τα χαμηλότερα πρωταθλήματα του ευρωπαϊκού χώρου, καθώς απουσιάζει η δράση των μεγάλων κατηγοριών, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Στην 2η κατηγορία της Ισπανίας και στην Α' κατηγορία της Αγγλίας υπάρχει ενδιαφέρον και εμείς έχουμε επιλέξει τρεις επιλογές. Πιο συγκεριμένα:

ΜΠΟΛΤΟΝ-ΣΑΟΥΘΕΝΤ  1 ( ΣΑΒΒΑΤΟ 17:00)

Η Μπόλτον υποδέχεται την Σάουθεντ για την 5η αγωνιστική της Α' κατηγορίας της Αγγλίας και είναι το φαβορί της αναμέτρησης.Η γηπεδούχος ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση από την αρχή του πρωταθλήματος και έχει σκαρφαλώσει στην κορυφή με 13 βαθμούς,έχοντας 4 νίκες και 1 ισοπαλία.Αν και προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με την Τσάρλτον, μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στην κατώτερη Σάουθεντ κι έτσι να κάνει το 3/3 στην έδρα της.
Από την άλλη η Σάουθεντ έχει ξεκινήσει «μουδιασμένα»  τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς μετά από 5 αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει μόλις 4 βαθμούς (1-1-3) και βρίσκεται στην 18η θέση της κατάταξης. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Φλίτγουντ με 0-2 και μέχρι στιγμής δείχνει ότι θα είναι από τις ομάδες που θα πάλεψουν για την παραμονή στην κατηγορία.

ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ-ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ G-G (ΣΑΒΒΑΤΟ 17:00)

Η ουραγός Γουίμπλεντον υποδέχεται την Τσέστερφιλντ που βρίσκεται λίγο πιο πάνω από την μέση της βαθμολογίας σε ένα παιχνίδι που κρύβει πολλές εκπλήξεις για το τελικό του αποτέλεσμα.Αμφότερες οι ομάδες έχουν ως στόχο την νίκη για διαφορετικούς λόγους.Οι γηπεδούχοι για να ξεφύγουν από την τελευταία θέση και οι φιλοξενούμενοι για να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο τις θέσεις κορυφής.Επιπλέον μας έχουν δείξει μέχρι στιγμής ότι εύκολα δέχονται και πετυχαίνουν τέρματα καθώς έχουν 4/5 goal goal.Επομένως περιμένουμε ενα ανοιχτό παιχνίδι και το g/g φαντάζει ιδανικό για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΟΥΕΣΚΑ 1 (ΚΥΡΙΑΚΗ 21:30)

Η 3η αγωνιστική της LA LIGA 2 φέρνει αντιμέτωπους την Σαραγόσα ενάντια στην Ουέσκα. Οι γηπεδούχοι που θεωρούνται φαβορί για την άνοδο ξεκίνησαν δυνατά τις υποχρεώσεις  κερδίζοντας στην έδρα τους 3-1 την Μούρθια  και αρκέστηκαν στην ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική μέσα στην ΛΟΥΓΚΟ (3-3), ενώ προηγούνταν με 3-1 μέχρι το 69'.
Από την άλλη η Ουέσκα προέρχεται από 2 ισοπαλίες σε ισάριθμους αγώνες. Ξεκίνησε με την λευκή ισοπαλία ενάντια στην Αλκορκόν και συνέχισε με το 1-1 κόντρα στην Ταραγόνα την προηγούμενη αγωνιστική.
Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους στην συγκεκριμένη αναμέτρηση,διότι εκτός από το γεγονός ότι έχουν πιο δυνατή ομάδα, έχουν μία καυτή έδρα και μπορούν εύκολα να σκοράρουν (6 γκολ σε 2 αναμετρήσεις).

 

Επιμέλεια: Θάνος Τσοκανάρας