Βαθμολογία

Στενέψανε τα όρια, δεν έχει περιθώρια...

Επανερχόμαστε στη στοιχηματική δράση των πρωταθλημάτων, μετά από τη σύντομη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, στην οποία προτιμήσαμε να απέχουμε και να μην βάλουμε τα χρήματά μας.

Σήμερα Σάββατο τα παιχνίδια που πλαισιώνουν το κουπόνι μας, μπορεί να μη μας «συγκινούν» ιδιαιτέρως, ωστόσο υπάρχουν ευκαιρίες τις οποίες αν σταθούμε και λιγάκι τυχεροί μπορούμε να εκμεταλλευτούμε.

ΘΕΛΤΑ- ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2-3 ΓΚΟΛ

Ξεκινάμε νωρίς-νωρίς και πιο συγκεκριμένα στις 2:00 το μεσημεράκι, όπου στο «Μπαλαΐδος» ανοίγει η αυλαία της 3 αγωνιστικής στην Ισπανία.

«Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα συμπαγείς για να αντιπαρατεθούμε στις αγωνιστικές αρετές της Ατλέτικο. Αυτός που θα αγωνιστεί με εξυπνάδα και θα ξεπεράσει την πίεση του αντιπάλου, θα κερδίσει στο τέλος και το παιχνίδι», σημείωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των γηπεδούχων, Μπερίτσο στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Η Θέλτα έχει τον «πονοκέφαλο» των πολλών απουσιών, με τους Μπλάνκο, Πλάνας, Μαρσέλο Ντίας και οι επιθετικοί Ορεγιάνα και Μποβέ να είναι εκτός. Παράλληλα, ο Μπερίτσο άφησε εκτός αποστολής τους αμυντικούς Φοντάς και Κοστάς. Τέλος, ο επιθετικός Γκουιντέτι εξασφάλισε άδεια, για να είναι παρών στη γέννηση του παιδιού του. Θετικό νέο για τους γηπεδούχους είναι  το ντεμπούτο στην αποστολή του νεοφερμένου επιθετικού Τζουζέπε Ρόσι (δανεικός από Φιορεντίνα).

«Είναι απόλυτα δίκαιη η κριτική που μας ασκούν, καθώς η ομάδα πρέπει ξεκάθαρα να βελτιώσει την απόδοσή της. Θα είναι δύσκολο το αυριανό (σ.σ. σημερινό) παιχνίδι, παρά τις πολλές απουσίες και τα προβλήματα του αντιπάλου μας», τόνισε ο Σιμεόνε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, με τον τεχνικό των «ροχιμπλάνκος» ωστόσο να μην έχει άλλο περιθώριο απώλειας βαθμών μετά τις δύο ισοπαλίες. Σε διάταξη 4-3-3 προσανατολίζεται ο «Τσόλο», με τους Καράσκο, Γκριεζμάν και Τόρες να αποτελούν πιθανότατα την επιθετική τριπλέτα. Οφείλει να κυνηγήσει να «ανοίξει» το σκορ η Ατλέτικο αυτή τη φορά...

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ UNDER

Μουστάφι και Λούκας Πέρεθ έχουν ήδη ενσωματωθεί στην Άρσεναλ, με το σύλλογο του Λονδίνου να προέρχεται από το διπλό επί της Γουότφορντ (1-3) πραγματοποιώντας πειστική εμφάνιση. Αμφίβολος για τη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στους «Άγιους» ο Αλέξις Σάντσεζ,  ο οποίος επέστρεψε καθυστερημένα από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Χιλής κι έτσι η τελική απόφαση θα παρθεί την τελευταία στιγμή.

Δύο ισοπαλίες με Γουότφορντ και Σάντερλαντ καθώς και ήττα στο «Ολντ Τράφορντ» (2-0) μετράει η Σαουθάμπτον στην έναρξη του πρωταθλήματος. Αποθεραπεύθηκαν πλήρως και είναι κανονικά διαθέσιμοι για το σημερινό ματς τόσο ο κίπερ Φρέιζερ Φόρστερ, όσο και ο αριστερός μπακ Ράιαν Μπέρτραντ. Under 2,5 τα έξι τελευταία παιχνίδια της (επίσημα και φιλικά), με δεδομένο ότι και η Άρσεναλ «κολλάει» αρκετές φορές στην έδρα της είναι μια καλή επιλογή.