Βαθμολογία

Να συνεχίσουν την παράδοση...

Φίλοι και φίλες του στοιχήματος... Καλημέρα!
Το Κυριακάτικο κουπόνι μας προσφέρει πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και σήμερα. Εμείς θα «ταξιδέψουμε» σε Ιταλία και Αγγλία, αλλά δε θα αφήσουμε και «αποντάριστη» την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος.
Πιο συγκεκριμένα:

ΣΟΥΟΝΣΙ-ΤΣΕΛΣΙ  2-3 ΓΚΟΛ (ΚΥΡΙΑΚΗ 18:00)
Η 4η αγωνιστική της Premier league φέρνει αντιμέτωπες τη Σουόνσι με την Τσέλσι.Οι γηπεδούχοι αν και ξεκίνησαν δυναμικά τις υποχρεώσεις τους κερδίζοντας την Μπέρνλι , συνέχισαν με 2 συνεχόμενες ήττες απο την Χαλ και την Λέστερ αντίστοιχα. Απο την άλλη, η Τσέλσι έχει κάνει ήδη το 3/3 και θέλει να συνεχίσει το σερί της ώστε να συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη θέση.Οι φιλοξενούμενοι είναι το μεγάλο φαβορί,όμως οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να τους χαλάσουν τα σχέδια και για τον λόγο αυτό θα επιλέξουμε τα 2-3 γκολ,τον αριθμό των τερμάτων δηλαδή που κυμαίνονται οι 2 ομάδες σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές (ΣΟΥΟΝΣΙ 2/3- ΤΣΕΛΣΙ 3/3).
 
ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  1 ΗΜΙΧ/1 ΤΕΛ (ΚΥΡΙΑΚΗ 18:15)
Πρεμιέρα στην Super league με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Παναιτωλικό.Οι γηπεδούχοι φαίνεται οτι φέτος βρίσκονται σε καλύτερο φεγγάρι απο πέρυσι και η εικόνα που έδειξαν μέχρι στιγμής στην Ευρώπη είναι ικανοποιητική,πετυχαίνοντας σε όλα τους τα παιχνίδια γκολ και μάλιστα απο το 1ο ημίχρονο.Το ίδιο θα προσπαθήσουν να κάνουν και στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, θα πιέσουν απο νωρίς ώστε να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ που θα τους διώξει το άγχος κι έτσι θα  ανοίξει ο δρόμος για την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι γνωρίζουν οτι βάσει δυναμικότητας και έδρας δύσκολα μπορούν να αποδράσουν με κάποιο θετικό αποτέλεσμα και θα σταθούν κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Ακόμα και σε αυτό όμως υπάρχει θέμα, καθώς το πρόβλημα απουσίας του κεντρικού αμυντικού Παπάζογλου δυσχαιρένει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

ΠΕΣΚΑΡΑ-ΙΝΤΕΡ 2-3 ΓΚΟΛ  (ΚΥΡΙΑΚΗ 21:45)
Η Πεσκάρα υποδέχεται την 'Ιντερ για την 3η αγωνιστική της SERIE A,σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες χρειάζονται τη νίκη.Οι γηπεδούχοι δείχνουν να έχουν προσαρμοστεί για τα καλά στο πρωτάθλημα καθώς έχουν 4 βαθμούς σε 2 αγωνιστικές και με το πρόσωπο που παρουσιάζουν δείχνουν ότι μπορούν να κοντράρουν την αντίπαλη ομάδα.Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεκινήσει με τον χειρότερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους,έχοντας 1 ήττα και 1 ισοπαλία απο την Κιέβο και την Παλέρμο αντίστοιχα και η γκρίνια των οπαδών δεν τους επιτρέπει κάτι διαφορετικό παρα μόνο να κατακτήσουν την νίκη.Όλα τα σημεία είναι πιθανά για την συγκεκριμένη αναμέτρηση και σημαντικό ρόλο θα παίξει ο τρόπος διαχείρισης της ομάδας που θα προηγηθεί.Στηρίζουμε τα 2-3 τέρματα που σε αυτά κυμαίνονται οι δύο ομάδες και που η παράδοση συμφωνεί μαζί μας (ΠΕΣΚΑΡΑ-ΙΝΤΕΡ 0-3--> 2013-2014).

 

Επιμέλεια: Θάνος Τσοκανάρας