Βαθμολογία

Συνέχεια επιτυχιών για τους αθλητές του ΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ

Σε  ποδηλατικό αγώνα που διοργανώθηκε στο Μεγαλόβρυσο στις 16-10 από τον Ποδηλατικό ΑΣ ΠΗΝΕΙΟ συμμετείχαν 12 αθλητές του οι οποίοι σημείωσαν σπουδαίες νίκες στο βάθρο αλλά και πολύ καλή συνολική εμφάνιση στο σύνολο των αθλητών. Το Δ/κό Συμβούλιο του ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ συγχαίρει θερμά όλους μικρούς κ μεγάλους αθλητές και τους εύχεται καλή επιτυχία στον καθιερωμένο αγώνα   θεσμό για την περιοχή που συνδιοργανώνει  ο Σύλλογος  με το Δήμο Αγιάς  και τον  «Πολιτιστικό Σύλλογο Ανατολιτών Ιωάννης  ο Πρόδρομος »με την επωνυμία «24 η Ανάβαση Ανατολής».

Να σημειώσουμε ότι στον δραστήριο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟ λειτουργεί Σχολή Ποδηλασίας για αγόρια και κορίτσια άνω των 9 ετών που θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα και τις συγκινήσεις που κρύβει. Στόχος της Σχολής είναι να αποκτήσουν τα παιδιά τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις γύρω από το ποδήλατο και την τεχνική του καθώς και να μάθουν σωστή και υπεύθυνη οδική συμπεριφορά, που θα τους επιτρέψουν να κυκλοφορούν στο δρόμο με ασφάλεια.

Οσα αγόρια και κορίτσια ενδιαφέρονται για την ποδηλασία αγωνιστική και ερασιτεχνική, μπορούν να εγγραφούν στη Σχολή. Εγγραφές στο Σύλλογο γίνονται καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Οι μικροί αθλητές θα αγωνίζονται, αν το επιλέξουν, σε αγώνες δρόμου ή βουνού στις κατηγορίες μίνι, παμπαίδων -παγκορασίδων, παίδων- κορασίδων, εφήβων- νεανίδων. Οι προπονήσεις γίνονται σε ελεγχόμενους ασφαλείς δρόμους, στην άσφαλτο, αλλά και σε ανώμαλο οδόστρωμα κάθε μέρα σε γκρουπ 5 ταχυτήτων, με ραντεβού στο Α.Τ.Α. στις 3.οομμ .  Πληροφορίες για ενημέρωση στα τηλέφωνα 6974024059, 6944255177.Προπονητές Ευαγγέλου Εύη, Τσεσμετζίδου-Δαλαβίκα Δέσποινα.

Μίνι Μεγάλα Αγόρια
1ος Μπαρμπαγιάννης Αλέξανδρος - Π.Α.Σ. Πηνειός -
2ος Δαλαβίκας Παναγιώτης - Π.Α.Σ. Πηνειός -
3ος Τσιγγάνης Νικόλαος - Π.Α.Σ. Πηνειός
7ος Πολύζος Βασίλειος - Π.Α.Σ. Πηνειός -
8ος Χαπίτας Γρηγόρης - Π.Α.Σ. Πηνειός -

Μίνι Μικρά Κορίτσια
1η Τζημαγιώργη Παρασκευή - Π.Α.Σ. Πηνειός -

Μίνι Μικρά Αγόρια
2ος Τσαγγαράς Κωνσταντίνος - Π.Α.Σ. Πηνειός -
4ος Δαλαβίκας Κυριάκος - Π.Α.Σ. Πηνειός -
6ος Χελιδωνάς Ιωάννης - Π.Α.Σ. Πηνειός -
7ος Μπλογγούρας Γεώργιος - Π.Α.Σ. Πηνειός -

Μίνι Μεγάλα Κορίτσια
5η Πολύζου Στεφανία - Π.Α.Σ. Πηνειός -

Γυναίκες
1η Τσεμετζίδου Δέσποινα - Π.Α.Σ. Πηνειός -
4η Ζέλιου Λήδα - Π.Α.Σ. Πηνειός -

Ανδρες
8ος Πολύζος Ηρακλής - Π.Α.Σ. Πηνειός -
9ος Αραμπατζής Δημήτριος - Π.Α.Σ. Πηνειός