Βαθμολογία

«Φουριόζα» στο Μπαλαίδος...

Με δύο παιχνίδια θα ασχοληθούμε σήμερα (23/10) στο στοιχηματικό κουπόνι, τα ξιδεύοντας σε Ιταλία και Ισπανία. Η αρχή γίνεται νωρίς στις 13:00 με το ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε Θέλτα και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, ενώ τρεις ώρες αργότερα ακολουθεί η αναμέτρηση Αταλάντα - Ίντερ.

Πιο αναλυτικά...

ΘΕΛΤΑ-ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ 1   (ΚΥΡΙΑΚΗ 13:00)

Για την 9η αγωνιστική της LA LIGA η Θέλτα υποδέχεται την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και αποτελεί το φαβορί της συγκεκριμένης αναμέτρησης.Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 13η θέση της κατάταξης με 10 βαθμούς,ενώ σιγά σιγά βρίσκουν τα πατηματά τους,καθώς στις τελευταίες 5 αγωνιστικές έχουν 3 νίκες-1 ισοπαλία και 1 ήττα.Όπλο φυσικά είναι η έδρα τους και προέρχονται απο 2 σερί επιτυχίες ενάντια στην Μπαρτσελόνα (4-3) και την Σπόρτινγκ Χιχόν (2-1) αντίστοιχα.Μεσοβδόμαδα  οδηγήθηκαν στην εντός έδρας ισοπαλία με τον 'Αγιαξ (2-2) για τον θεσμό του Europa League. Αμφίβολοι της αναμέτρησης είναι οι μέσοι Diaz και Diop, ενώ τιμωρημένος είναι ο GOMEZ(αμυντικός).

Απο την άλλη δύσκολα είναι τα πράγματα στον στρατόπεδο των φιλοξενούμενων.Βρίσκονται στην 16η θέση με 8 βαθμούς,μία ανάσα απο τις θέσεις του υποβιβασμού. Στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις έχουν 3 ήττες-1 ισοπαλία και μόλις 1 νίκη.Στις εκτός έδρας εξορμήσεις τους έχουν συλλέξει σε 4 παιχνίδια μόλις δύο βαθμούς,ενώ έχουν υποχρεωθεί 2 φορές σε ήττα. Προέρχονται απο την συντριπτική εκτός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα με 4-0. Εκτός της αναμέτρησης είναι οι τραυματίες Andone(επιθετικός),Joselu(επιθετικός),ο τιμωρημένος Laure(αμυντικός),ενώ αμφίρροποι είναι οι Juanfran(αμυντικός) και Sidnei(αμυντικός).

Επομένως με βάση όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Λα Κορούνια και με την δυναμική που έχει η Θέλτα στην έδρα της,αξίζει να την εμπιστευτούμε.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΙΝΤΕΡ 2-3 ΓΚΟΛ (ΚΥΡΙΑΚΗ 16:00)

9η αγωνιστική στην SERIE A με την Αταλάντα να υποδέχεται την Ίντερ. Η διαφορά των δύο ομάδων βρίσκεται μόλις στον 1 βαθμό,καθώς οι γηπεδούχοι κατατάσσονται στην 13η θέση με 10 βαθμούς,ενώ οι γηπεδούχοι στην 11η με 11 βαθμούς.

Ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης δεν υπάρχει. Η Αταλάντα μας δείχνει συνεχώς ότι πρόκειται για μία σοβαρή ομάδα και ότι με την πάροδο του πρωταθλήματος βελτιώνεται συνεχώς. Αυτό άλλωστε φαίνεται και από τα τελευταία της αποτελέσματα.Κατόρθωσε να αποσπάσει έναν σημαντικό βαθμό στο Αρτέμιο Φράνκι επί της Φιορεντίνα με 0-0,ενώ είχαν προηγηθεί 2 σερί νίκες επί της Νάπολι και της Κροτόνε αντίστοιχα.

Από την άλλη η αψυχολόγητη Ίντερ είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο.Βρίσκεται πολύ χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα με πολλά σκαμπανεβάσματα. Μεσοβδόμαδα αντιμετώπισε την Σαουθάμπτον για το Europa league,όπου κατόρθωσε να την κερδίσει με 1-0.Την τελευταία αγωνιστική υπέστη ήττα-σοκ στην έδρα της από την Κάλιαρι,ενώ είχαν προηγηθεί μία ήττα και μία ισοπαλία με την Ρόμα και την Μπολόνια αντίστοιχα.

Αξιοσημείωτο γεγονός της συγκεκριμένης αναμέτρησης που μας κινεί το ενδιαφέρον είναι τα γκολ.Οι γηπεδούχοι σε όλα τους τα παιχνίδια κυμαίνονται στο όριο μεταξύ του over και του under.Από την άλλη το σύνολο των τερμάτων των φιλοξενούμενων σε όλες τους τις αναμετρήσεις έως τώρα κυμαίνεται στα 2-3 γκολ.Η παράδοση των τελευταίων αγώνων των 2 ομάδων στηρίζει τον συγκεκριμένο αριθμό,καθώς έχει επιτευχθεί 4/6 φορές.

Όλα αυτά μας οδηγούν ώστε να κοιτάξουμε θερμά τον αριθμό των τερμάτων του παιχνιδιού και τα 2-3 γκολ είναι η ιδανική λύση.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΘΑΝΟΣ ΤΣΟΚΑΝΑΡΑΣ