Βαθμολογία

Εθνική στο ντέρμπι

Την ομάδα της Βοσνίας αντιμετωπίζει σήμερα (13/11) η Εθνική μας ομάδα σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ του 2018 στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Μια αναμέτρηση που χαρακτηρίζεται και όχι άδικα ως το ντέρμπι του ομίλου με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να είναι αυτή την στιγμή στην κορυφή του 8ου ομίλου με το απόλυτο των τριών νικών σε ισάριθμα παιχνίδια μαζί με το Βέλγιο, ενώ οι γείτονες έχουν 6 βαθμούς.

Πρόκειται δηλαδή για αναμέτρηση έξι βαθμών καθώς αν η Γαλανόλευκη επικρατήσει σήμερα το βράδυ θα κάνει τεράστιο βήμα αναφορικά με την παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στα ρωσικά γήπεδα.

Στοιχηματικά θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση αυτή η οποία πιστεύω θα είναι "κλειστή" με τις δυο ομάδες να προσέχουν πρώτα από όλα τα νώτα τους όπως συνέβη και στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014 που η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε 0-0.

Πιστεύω ότι έτσι θα κυλήσει το πρώτο ημίχρονο δηλαδή στην προσοχή στην άμυνα και εν συνεχεία θα κοιτάξουν οι ομάδες και για το γκολ, καθώς ακόμα και αν αυτό δεν έρθει μιλάμε μόλις για την 4η αγωνιστική και υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος. Πάντως θα ρισκάρω στην επανάληψη με την νίκη της ομάδας του Σκίμπε άρα όπως καταλάβατε η επιλογή μου θα έχει να κάνει με το Χ ημίχρονο και 1 τελικό.

Θεωρώ ότι στην επανάληψη η Εθνική μας θα μπορέσει να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και να πάρει το παιχνίδι που θα την διατηρήσει στην 1η θέση του ομίλου και θα της δώσει αέρα 6 πόντων από τους Βόσνιους.

Το στοίχημα αυτό προσφέρεται σε απόδοση 6.00 στην Sporting Bet, 5.75 στην Stoiximan και 5.60 στον ΟΠΑΠ. Εννοείται ότι ο καθείς μπορεί να ποντάρει και τον απλό 1 που προσφέρεται σε πολύ καλές αποδόσεις από 2.60 μέχρι και κοντά στο 3.00.

Αναλυτικά η επιλογή μου και η απόδοση στις εταιρίες:

ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΣΝΙΑ Χ/1 (Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1 ΤΕΛΙΚΟ)

SPORTING BET: 6.00

STOIXIMAN: 5.75

ΟΠΑΠ: 5.60

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ