Βαθμολογία

Η Βάσω μέσα από το athleticlarissa.gr (pics)

«Πέρασαν κιόλας πέντε ολόκληρα χρόνια από τότε που ξεκίνησα να εργάζομαι μέσα στα γήπεδα. Όλα τα προηγούμενα χρόνια δούλευα για τα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας και κατα βάση της ΑΕΛ με την ιδιότητα της διαφημίστριας.

Παρακολουθούσα και αγαπούσα πολύ την ΑΕΛ πράγμα που ισχύει μέχρι και σήμερα. Συνεργάστηκα βρίσκοντας διαφημίσεις για την τηλεόραση και μεγάλα ραδιόφωνα και εφημερίδες της πόλης μας. Εκεί όπου το βήμα μου το έδωσε ο Λάζαρος Παπαδούλης τον οποίο και ευχαριστώ πολύ.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Χρήστο Γκατζούλη που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε το βήμα μέσω του athleticlarissa για να κάνω το ρεπορτάζ των ομάδων. Δεν σας κρύβω πως η αρχή ήταν πολύ δύσκολη μέχρι να εναρμονιστώ με τις απαιτήσεις του χώρου όμως στο τέλος τα κατάφερα και αυτό μου το δείχνει καθημερινά η μεγάλη σας αγάπη.

Μέσα από την δουλειά μου έκανα μόνο φίλους. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους προέδρους των ομάδων, όλους τους παράγοντες που εμπλέκονται με τον αθλητισμό, τους ποδοσφαιριστές, τους διαιτητές, τους παρατηρητές για την μεγάλη αγάπη που μου δείχνουν, μα πιο πολύ από όλα ευχαριστώ όλο το κόσμο που είναι στην κερκίδα και φωνάζει το όνομα μου με χαρά.

Όλη αυτή την αγάπη που μου δείχνετε δεν θα την άλλαζα με όλα τα χρήματα του κόσμου. Τον χώρο που εργάζομαι και είναι τα γήπεδα της πόλης μας τον αγαπώ πολύ γιατί μου δίνει δύναμη και ζωντάνια. Σας υπόσχομαι πως όσο το επιτρέπει ο Θεός εγώ θα είμαι δίπλα σας.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους χορηγούς μας που μας ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε.

Ακόμα ευχαριστώ πολύ όλους τους πολύτιμους συνεργάτες του athleticlarissa που πέρασαν και εργάστηκαν και εργάζονται μέχρι σήμερα για το site μας.

Εύχομαι σε όλους υγεία και κάθε ευτυχία για το 2017 που έρχεται εντός ολίγου.....».

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ