Βαθμολογία

Θα «πέσουν... κορμιά» στο Σαντιάγο Μπερναμπέου!

Είχε τις φάσεις, την υπεροχή και το αριθμητικό πλεονέκτημα (από το 61ο’ λεπτό του αγώνα με την αποβολή του Μαρτίνεθ) και έγινε δικαίως η «Βασίλισσα»... της Βαυαρίας!

Οι «μερένχες» πραγματοποίησαν μία ακόμα ανατροπή, από τις πολλές που έχουν πετύχει το τελευταίο διάστημα και χάριν στα δύο γκολ του Ρονάλντο στο Μόναχο απέκτησαν ένα ισχυρό προβάδισμα με το 2-1 έναντι της Μπάγερν, ενόψει της σημερινής ρεβάνς στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Δύο πολύ ισχυρές ομάδες αναμένεται να διασταυρώσουν για ακόμα μια φορά τα ξίφη τους...

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν επαναπαύεται ξεκαθαρίζοντας στους παίκτες του ότι θα πρέπει να δείξουν ανάλογη σοβαρότητα με αυτή του πρώτου αγώνα στο Μόναχο. Ο Γάλλος τεχνικός είδε τον Γκάρεθ Μπέιλ να μένει εκτός, ενώ επίσης δεν υπολογίζει τους Βαράν και Πέπε.

Από την πλευρά του, ο Κάρλο Αντσελότι στην Μπάγερν τόνισε ότι οι παίκτες του θα χρειαστεί να πραγματοποιήσουν μία εξαιρετική εμφάνιση για να καταφέρουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ μέσα στη Μαδρίτη. Εκτός αποστολής των Βαυαρών έμεινε ο τιμωρημένος Χάβι Μαρτίνεθ, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Χούμελς και Μπόατενγκ.

Μπορεί το «έργο» της Μπάγερν να φαντάζει πλέον πολύ δύσκολο με την ίδια να καλείται να ανατρέψει το αποτέλεσμα στην έδρα της «Βασίλισσας», αλλά ποιος θα μπορούσε να αποκλείσει αυτήν την περίπτωση, όταν η Ρεάλ μας έχει συνηθίσει σε ουκ ολίγες γκέλες τη φετινή σεζόν; Το μόνο σίγουρο είναι πως θα απολαύσουμε μια «μονομαχία» μέχρι τελικής πτώσης.

Δείτε τις πιθανές συνθέσεις αμφότερων των συλλόγων:

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ, Νάτσο, Ράμος, Μαρσέλο, Κρόος, Κασεμίρο, Μόντριτς, Ίσκο, Μπενζεμά, Ρονάλντο.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Λαμ, Αλόνσο, Αλάμπα, Μπερνάτ, Βιδάλ, Τιάγκο, Ρόμπεν, Ριμπερί, Λεβαντόφσκι, Μίλερ.

Μ.Ι.