Βαθμολογία

Στο ίδιο έργο θεατές...

Γνωστή έγινε το πρωί της Τρίτης η τιμωρία του Ολυμπιακού για όσα συνέβησαν μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα επιβλήθηκε στην "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ ποινή τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και συνολικό χρηματικό πρόστιμο 150.000 ευρώ, ποινές που είναι οι χαμηλότερες δυνατές στους «ερυθρόλευκους».

Στα «κορυφαία» της εν λόγω υπόθεσης, συγκαταλέγεται το γεγονός πως η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ δέχτηκε ότι ο α' παρατηρητής του Ολυμπιακός-ΑΕΚ στο Κύπελλο έγραψε ψέματα στην έκθεσή του και τον διέγραψε από τον πίνακα...

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, τόσο ο Ολυμπιακός, όσο κι ο ΠΑΟΚ έχουν το δικαίωμα έφεσης, ενώ η υπόθεση μπορεί να φτάσει και σε τρίτο βαθμό (Διαιτητικό Δικαστήριο) κι ως εκ τούτου δεν αποκλείεται να τεθεί θέμα με τη διεξαγωγή των πλέι οφ.

Μέσα σε όλα αυτά βέβαια, ας μην ξεχνάμε πως φέτος υπήρχαν και συζητήσεις για την αναβάθμιση του προϊόντος της Σούπερ Λίγκα, για ένα πιο ελκυστικό, οργανωμένο και αξιοκρατικό πρωτάθλημα. Πράγματα που περιμένει να δει και ο Έλληνας φίλαθλος προκειμένου να πατήσει το πόδι του στο γήπεδο. Αμ δε...

Μ.Ι.