Βαθμολογία

Όλα τα περίεργα στο Τσέλσι - Σάντερλαντ... (VIDEOS)

Σε ένα αδιάφορο ματς για την τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ βάσει βαθμολογικού κινήτρου, η πρωταθλήτρια Τσέλσι υποδέχθηκε την υποβιβασμένη Σάντερλαντ, στο τελευταίο παιχνίδι του Τζον Τέρι με την φανέλα των «μπλε».

Στο Στάμφορντ Μπριζ έμελλε να δούμε μόλις από το πρώτο μέρος, πολλά περίεργα πράγματα που δεν αποτελούν συνηθισμένη εικόνα στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης (3' & 8') το παιχνίδι ήταν ήδη στο 1-1, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν πανομοιότυπα τέρματα.

">http://

Αμφότερα προήλθαν από εκτελέσεις φάουλ που ενώ δεν ήταν αρχικά εύστοχες, εν συνεχεία κατέληξαν στα δίχτυα...

Ενώ αρχικά προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως δύο γκολ σημειώθηκαν τόσο γρήγορα στο παιχνίδι με τον ίδιο περίπου τρόπο, ειδικά το γκολ ισοφάρισης του Γουίλιαν είναι κάτι που σπανίως βλέπουμε στα γήπεδα.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την εκτέλεση φάουλ που κατέληξε αρχικά στο δοκάρι, εννέα παίκτες των φιλοξενούμενων βρέθηκαν στη συνέχεια μέσα στα καρέ της ομάδας τους και δέχθηκαν μια «ανελέητη πολιορκία» από τους «μπλε», η οποία είχε ως αποτέλεσμα την άμεση ισοφάριση.

Δείτε την περίεργη φάση:

">http://

Πέρα από όλα αυτά το γεγονός που απασχόλησε περισσότερα από όλα την εν λόγω αναμέτρηση, ήταν η αποχώρηση του Τζον Τέρι, ο οποίος «εγκαταλείπει» τον σύλλογο, μετά από μια μακρά θητεία με την ομάδα του Λονδίνου.

Τα περίεργα λοιπόν συνεχίστηκαν, όταν ήρθε η ώρα αλλαγής του Τέρι στο 28ο' λεπτό του αγώνα.

Οι συμπαίκτες του εμβληματικού αμυντικού της Τσέλσι, σε ένδειξη τιμής και σεβασμού προς τον Άγγλο διεθνή, τον χειροκρότησαν και μαζεύτηκαν όλοι μαζί κοντά στον πάγκο της ομάδας τους, αποχαιρετώντας τον ένας - ένας ξεχωριστά.

Το standing ovation από τους φιλάθλους του γηπέδου ήταν κάτι το ξεχωριστό και οι στιγμές πραγματικά μοναδικές!

Τόσο μοναδικές που όλοι πίστεψαν πως το παιχνίδι ήταν λες και σταμάτησε για μικρό χρονικό διάστημα. Φυσικά οι παίκτες της Σάντερλαντ, αλλά και ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξαν τον ανάλογο σεβασμό, χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό θέμα...

">http://