Βαθμολογία

Γιουβέντους στο δεύτερο ημίχρονο

Η ώρα του μεγάλου τελικού του Champions League έφτασε, καθώς σήμερα (3/6) Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης θα δώσουν την δική τους μάχη για την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής.

Η "διψασμένη" Γιουβέντους, που έχει να σηκώσει το τρόπαιο από το 1996, εναντίον της "Βασίλισσας" της Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης των 11 τροπαίων με πιο πρόσφατο το περσινό στο Μιλάνο.

Σίγουρα σε έναν τελικό δεν χωράν προγνωστικά, ωστόσο για όποιον παίζει στοίχημα τέτοια ματς είναι από αυτά που περιμένει να ποντάρει, ειδικά για κάποιον που παίζει περιστασιακά και σε "δυνατά" παιχνίδια.

Προσωπικά για τον τελικό βλέπω νικήτρια την Γιουβέντους, κάτι που αν συμβεί με ενδεχόμενη παράταση και πέναλτι μέσα προσφέρεται σε απόδοση 1.97 στη Stoiximan, 1.95 στην Sporting Bet, 2.00 στην BET365 που είναι και η μεγαλύτερη σε απόδοση και τέλος ο ΟΠΑΠ δεν δίνει πλέον προσφορά για το εν λόγω στοίχημα. Όσον αφορά τη νίκη της "Κυρίας" στα 90 λεπτά, δηλαδή "1", προσφέρεται 3.05 στη Stoiximan, 2.95 στη Sporting Bet και στον ΟΠΑΠ και τέλος 3.00 στην BET365.

Προσωπικά θα ρισκάρω στη νίκη της ιταλικής ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, ήτοι το στοίχημα Ημίχρονο/Τελικό με την επιλογή Χ/1. Βλέπω "κλειστό" παιχνίδι σήμερα στο Κάρντιφ μεταξύ των δυο ομάδων που θα προσέξουν πρώτα και κύρια να μην δεχθούν γκολ, αλλά πιστεύω η ομάδα του Αλέγκρι θα βρει τρόπο στο δεύτερο ημίχρονο να σκοράρει και να πάρει τη νίκη και το τρόπαιο. Το στοίχημα αυτό προσφέρεται σε απόδοση 5.85 στην Stoiximan, 6.00 στην Sporting Bet, 6.50 στην BET365 και τέλος 6.25 στον ΟΠΑΠ.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ