Βαθμολογία

Όλα έτοιμα για τον Μεγάλο Τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ!

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (8/5) το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΣΛ, η καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου με αφορμή την αυριανό τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΛ (9/5 – 17:00) στο γήπεδο Φιλιππούπολης ανάμεσα στην Α.Ε. Κιλελέρ και τον Σμόλικα Φαλάνης, δύο ομάδες που μετέχουν για πρώτη φορά στον τελικό της διοργάνωσης.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα, οι δύο ομάδες μίλησαν γι’ αυτή την ιδιαίτερη στιγμή και ευχήθηκαν να γίνει ένας ωραίος τελικός, αντάξιος της ιστορίας των δύο ομάδων. Φυσικά όλοι τους κάλεσαν και τον φίλαθλο κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο.

Στην αρχή τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Δημήτρης Μπουχλαριώτης που αναφέρθηκε και στις δύο ομάδες με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια, ευχήθηκε να κερδίσει ο καλύτερος και έδωσε και κάποιες χρηστικές πληροφορίες για τον αγώνα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Θωμάς Μπουρουζίκας (Super League 2), που βρέθηκε στο τραπέζι και ευχήθηκε να γίνει ένας ωραίος τελικός, με επόπτες τους Δημήτρη Μίχο και Δημήτρη Κοτούμπα. Τέταρτος θα είναι ο Κώστας Ακρίβος και παρατηρητές ορίστηκαν οι Κώστας Πατσιούρας και Βάϊος Καραφέρης. Η αμοιβή των διαιτητών θα δοθεί στο ταμείο αρωγής.

Στην αίθουσα ήταν και ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου Χρήστος Μπαχτσιβάνος που ευχήθηκε με τη σειρά του «καλή επιτυχία» και στις δύο ομάδες, ενώ επίσης ήταν εκεί και το μέλος της επιτροπής Ειρηναίος Καρυώτης.

Από πλευράς Α.Ε. Κιλελέρ ήταν ο πρόεδρος Χρήστος Φτάρας, ο προπονητής Κώστας Κατσάρας και ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Χασομέρης.

Από πλευράς Σμόλικα Φαλάνης μίλησε ο πρόεδρος Χρήστος Ντριγκόγιας, ο προπονητής Νίκος Χρόνης και ο αρχηγός Αποστόλης Πολύζος.

*Ο πρόεδρος του Σμόλικα νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει επιπλέον τον πρόεδρο του Αμπελωνιακού Χρήστο Μπακούλα για την παραχώρηση του γηπέδου, των βοηθητικών της ομάδας και των αποδυτηρίων για τις προπονήσεις του Σμόλικα.  

Οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων τοποθετήθηκαν για τον μεγάλο τελικό και ευχήθηκαν να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι (αναλυτικά οι δηλώσεις όλων στο βίντεο που ακολουθεί).

">http://

Ενώ στο τέλος βγήκαν και οι καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες με το Κύπελλο.

Η ΕΠΣΛ ευχαριστεί την εταιρεία ένδυσης Macron για την άψογη συνεργασία και τα δώρα που θα προσφέρει στον μεγάλο νικητή, καθώς και τον εκπρόσωπο της εταιρείας Δημήτρη Ντελή που ήταν στην Σ/Τ.