Βαθμολογία

Επιστολή για το γήπεδο μπάσκετ της Τερψιθέας

Ανοιχτή επιστολή – διαμαρτυρία απέστειλε στα τοπικά ΜΜΕ κάτοικος της Τερψιθέας αναφορικά με την κατάσταση του γηπέδου μπάσκετ, βόλεϊ, τένις της περιοχής. Αναλυτικά αναφέρει:

Αγαπητοί κύριοι. Θέλω να διαμαρτυρηθώ για την απαράδεκτη κατάσταση του γηπέδου μπάσκετ, βόλεϊ, τένις Τερψιθέας. Το γήπεδο αυτό αν και περιφραγμένο με συρματόπλεγμα, είναι εντελώς εγκαταλειμμένο για αρκετά χρόνια τώρα. Αν δεν κάνω λάθος από τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας! Συγκεκριμένα διάφορα αδρανή υλικά (πέτρες, χαλίκια, σπασμένα τούβλα, σπασμένα γυαλιά κ.α. είναι διάσπαρτα στο ασφαλτοστρωμένο «τερέν». Αυτό καθιστά επικίνδυνη τη χρήση του, επειδή τα χαλίκια δημιουργούν ένα επικίνδυνο ολισθηρό υπόστρωμα και η επερχόμενη πτώση δημιουργεί επιπλέον τραυματισμούς λόγω των αιχμηρών αυτών διάσπαρτων υλικών. Επιπλέον, τα αγριόχορτα που έχουν φυτρώσει, είτε από τις ρωγμές της ασφαλτόστρωσης, είτε από του όγκους του χώματος που έχουν επισωρευτεί, κάνουν δύσβατα σημεία του ...περιφραγμένου γηπέδου και δυσεύρετα τα μπαλάκια του τένις. Ακόμα δεν υπάρχουν φιλέ (δίχτυα) στις μπασκέτες, στο γήπεδο βόλεϊ και στο γήπεδο τένις. Τέλος η φτωχή υποδομή (μπασκέτες, στύλοι βόλεϊ και τένις) χρειάζεται μετά από τόσα χρόνια βάψιμο, καθώς σαπίζει εκτεθειμένη στις καιρικές συνθήκες.

Δεν χρειάζονται εκταμιεύσεις! Ένα συνεργείο μόνο να πήγαινε...μία φορά το χρόνο γι’ αυτά τα λίγα και αυτονόητα. Δεν έχουν καταστραφεί από τους κατοίκους, αλλά από την εγκατάλειψη χρόνων... Τουλάχιστον την τελευταία 4ετία δεν υπήρξε καμία συντήρηση!!! Είναι κρίμα να έχουμε γήπεδο στον τόπο μας και να αναγκαζόμαστε να παίρνουμε το αυτοκίνητο αναζητώντας γήπεδα του κέντρου της Λάρισας για στοιχειώδη άθληση και ψυχαγωγία!

Με τιμή Βασίλειος Α. Γαλάνης